Tuincentrum Veendam

Bloemen en planten zijn goed voor uw gezondheid. U vindt volop tuininspiratie in Tuincentrum Tuingroen in Stadskanaal, in de buurt van Veendam. Op maar liefst 3000 m2 bieden wij u een zeer ruim aanbod aan vaste planten, struiken, bomen en natuurlijk alle accessoires voor uw tuin. Voor in huis bieden wij een ruim assortiment groene en bloeiende kamerplanten. Is uw tuin aan een opknapbeurt toe of wilt u vrolijke eenjarige planten aanschaffen om uw tuin op te fleuren? Kom dan gezellig winkelen in het leukste tuincentrum van Stadskanaal. Wij hebben regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen en ook kunt u volop profiteren van onze vaste lage prijzen. Wat dacht u bijvoorbeeld van 3 zakken potgrond voor slechts € 6,99. En deze actie is niet tijdelijk, maar geldt het gehele jaar door.

De mooiste planten vindt u bij het tuincentrum in de regio Veendam

Zodra de winter voorbij is begint het bij veel mensen weer te kriebelen: de tuin moet worden opgeknapt om er de komende seizoenen volop van te genieten. Als de vorst uit het land is verdreven kunt u uw plantenbakken gaan vullen met gezellige eenjarige planten. De wintervaste planten komen uit hun “winterslaap” en beginnen weer jong blad te krijgen. Bij de juiste verzorging zullen ze u in de daarop volgende maanden verrassen met prachtige bloemen. Sommige mensen pakken hun tuin grondig aan. Misschien wilt u wel een vijver in uw tuin gaan aanleggen met mooie waterplanten en visjes. Ook daarvoor vindt u alle benodigde materialen bij Tuingroen Stadskanaal en uiteraard geven wij u graag en deskundig advies indien nodig.

Maak van uw tuin een sprookjestuin

Wilt u van uw tuin ook een droomtuin maken? Kom dan gezellig winkelen bij het leukste Tuincentrum  van Stadskanaal. Hier vindt u alles om er iets heel moois van te maken. Ook voor het beste tuingereedschap en de verdere inrichting van uw tuin of balkon kunt u uiteraard bij ons terecht. Ieder seizoen bieden wij een nieuwe collectie tuinaccessoires waarmee u uw tuin of balkon kunt opluisteren. Vanaf het voorjaar is er een wisselend en uitgebreid assortiment buitenplanten. Buiten zitten wordt op deze manier weer heerlijk en optimaal genieten.

Tuincentrum Tuingroen nabij Veendam staat altijd voor u klaar!

Heeft u vragen over planten, bomen of struiken en hun verzorging, dan kunt u ook altijd langskomen of contact met ons opnemen. Tuingroen Stadskanaal is bereikbaar via telefoonnummer 0599 – 619 617 of stuur een e-mail naar info@tuingroenstadskanaal.nl