Tuincentrum Groningen

Bij Tuincentrum Tuingroen in Stadskanaal, nabij Groningen, vindt u volop inspiratie voor uw tuin en uw balkon. Ook voor de mooiste binnenplanten kunt u natuurlijk terecht in ons gezellige tuincentrum met een winkeloppervlak van maar liefst 3000 m2. Kom inspiratie opdoen als u uw tuin eens helemaal opnieuw wilt inrichten. Bent u net verhuisd en is uw tuin nog niet aangelegd? Wij helpen u graag om er iets heel moois van te maken. Een ruime keuze in bomen, struiken, vaste planten en kleurige eenjarigen vindt u overzichtelijk gepresenteerd.

Ruim assortiment tuinproducten 

Bij Tuingroen Stadskanaal vindt u een breed assortiment tuinproducten van een goede kwaliteit. U vindt bij ons:

  • Vele verschillende tuinplanten
  • Stevige potten en vazen
  • Mooie kamerplanten
  • Alles voor sfeer & interieur.

Kom snel langs om ons assortiment te bewonderen!

Kom naar Tuincentrum Tuingroen voor het beste tuingereedschap

Werken in de tuin gaat het beste met goed gereedschap. Ook daarvoor kunt u terecht bij Tuingroen Stadskanaal in de regio Groningen. Wij bieden uitsluitend het beste gereedschap voor de scherpste prijzen. Werken in de tuin wordt een hobby in plaats van noodzakelijk kwaad. Ook als u niet zulke groene vingers heeft werkt u met plezier in uw tuin om er het hele jaar door iets moois van te maken. Heeft u vragen over het gebruik van gereedschappen of kunt u niet vinden wat u zoekt? Aarzel niet en spreek één van onze medewerkers aan en wij helpen u graag. Door gebruik te maken van het juiste gereedschap kunt u uw tuin goed onderhouden en de bomen en planten in optimale conditie houden. Zo heeft u er des te langer plezier van en dat is natuurlijk de bedoeling.

Kom naar Stadskanaal voor volop tuininspiratie

Wilt u in een ontspannen sfeer inspiratie opdoen voor het inrichten van uw tuin? Kom dan naar Tuingroen Stadskanaal. Ons tuincentrum is dagelijks geopend vanaf 9.00 uur en u bent van harte welkom. De koffie staat voor u klaar. Neem gerust alle tijd en maak uw keuze voor de planten in uw tuin of op uw balkon. Als u vragen heeft over de aanschaf of verzorging van alles wat groeit en bloeit in uw tuin, vraag het ons gerust. U kunt ons ook telefonisch bereiken via telefoonnummer 0599 – 619 617 of stuur een e-mail naar info@tuingroenstadskanaal.nl. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te adviseren en uw bericht zo snel mogelijk te beantwoorden. U bent van harte welkom in ons gezellige tuincentrum, wij begroeten u graag als nieuwe of terugkerende klant.