Plantenbakken buiten Veendam

Heeft u een balkon of een mooi terras? Maak dit dan extra gezellig met plantenbakken voor buiten die u koopt in de regio Veendam. Hier vindt u namelijk Tuincentrum Tuingroen. U kunt kiezen uit tientallen soorten, maten en kleuren. U kunt plantenbakken prima gebruiken voor het planten van eenjarige plantjes. Vanaf april zijn ze verkrijgbaar in vele soorten en kleuren. Een bak met gezellige Afrikaantjes, petunia’s of margrieten doet het altijd goed. Deze plantjes bloeien als u ze de juiste verzorging geeft de hele zomer. Soms nog wat langer als de herfst nog even op zich laat wachten. Daarnaast kunt u plantenbakken ook prima gebruiken voor vaste planten. Als een plant niet winterhard is kunt u deze eenvoudig met bak en al binnen zetten als de winter invalt.

Verfraai uw tuin met mooie plantenbakken voor buiten

Plantenbakken voor buiten, te koop in de regio Veendam zijn een sieraad voor uw tuin. Daarnaast zijn plantenbakken ook erg makkelijk. U kunt ze desgewenst op een andere plaats zetten en in de winter maakt u ze leeg en slaat ze eenvoudig op in uw schuur, garage of berging.

Vaste planten en plantenbakken

U kunt vaste planten ook in een plantenbak zetten, maar houd er dan rekening mee dat winterharde planten die in een bak staan toch kunnen bevriezen. De term winterhard geldt vaak alleen voor planten die in de losse grond staan. Zet een winterharde plant die in een bak of pot staat daarom binnen bij strenge vorst. Zo weet u zeker dat hij de winter overleeft en in het voorjaar weer volop in bloei zal staan.

Kom gezellig en relaxt winkelen bij Tuingroen Stadskanaal

Wilt u mooie nieuwe plantenbakken voor buiten op uw balkon, in uw tuin of op het terras? Kom dan gezellig winkelen bij Tuingroen in Stadskanaal. Mak uw keuze uit ons ruime assortiment vaste planten, eenjarige planten, struiken en bomen. Wij zien u graag in ons tuincentrum voor inspiratie voor uw tuin of balkon. U kunt bij ons uiteraard niet alleen terecht voor plantenbakken, maar ook voor vele soorten planten voor binnen, alles voor uw vijver en het beste tuingereedschap. Ook een ruime sortering bloempotten vindt u bij ons in Stadskanaal. Wij zijn dagelijks geopend vanaf 9.00 uur, op donderdag zijn we geopend tot 21.00 uur. Heeft u vragen over plantenbakken of over de verzorging van uw planten, neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 0599 – 619 617.