Helemaal hip: de mini cactus!

Helemaal hip: de mini cactus!

Wilt u met de laatste trends meegaan? Dan kan de mini cactus echt niet ontbreken in uw interieur! Mini cactussen zijn goed te onderhouden, het staat heel sfeervol in uw interieur en ze zijn gewoon hartstikke leuk! Bij Tuingroen Stadskanaal kunt u terecht voor leuke mini cactussen. Wij hebben mini cactussen in verschillende soorten!

Verzorgen mini cactus

Cactussen zien we tegenwoordig in het interieur terug en dat is maar al te leuk! Cactussen staan ook erg sfeervol in combinatie met vetplanten. Vetplanten zijn tegenwoordig ook in mini varianten te vinden. Hoe leuk is dat om die met elkaar te combineren! Heeft u mini cactussen of mini vetplanten? Geef ze matig water! Cactussen of vetplanten hebben al niet zoveel water nodig, maar bij de mini varianten moet u extra goed opletten. Een druppeltje water eens in de paar weken is meer dan genoeg. In de winter krijgt de cactus graag minder water, want dat is de rustperiode. In de zomer wanneer de mini cactus harder groeit, is het verstandig om meer water te geven. Daarnaast is het belangrijk dat de mini cactus in het licht staat. Cactussen houden nu eenmaal van veel licht. Staat een cactus in het donker, dan kan zijn vorm veranderen, omdat hij op zoek gaat naar het licht. De medewerkers van ons tuincentrum kunnen u alles vertellen over het verzorgen van de mini cactus. 

Mini cactus kopen bij Tuingroen Stadskanaal

Mini cactus kopen

Kom gerust eens langs bij Tuingroen Stadskanaal voor ons assortiment mini cactussen. Woont u in de buurt van Groningen? Dan is het prima te doen om bij ons langs te komen. Dan kunt u tevens ook onze kamerplanten afdeling bekijken en de afdeling met potterie. Zo kunt u voor uw mini cactus meteen een geschikt potje vinden. Bekijk onze openingstijden en dan zien we u hopelijk snel in ons tuincentrum om uw favoriete mini cactus uit te zoeken.

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Anti-teken-tips
Vaderdagcadeaus voor het betere buitenleven
11 tuintips juni
Maak een fleurige hanging basket