Thuiswerken is fijner met kamerplanten

Thuiswerken is fijner met kamerplanten

Thuiswerken is het nieuwe normaal, maar merkt u ook dat uw thuiskantoor erg kil aanvoelt en dat u zich niet goed kan concentreren? Wij hebben de oplossing: kamerplanten! Kamerplanten neerzetten bij uw thuiswerkplek zorgt niet alleen voor gezelligheid, maar kamerplanten kunnen er ook voor zorgen dat u zich beter kunt concentreren onder werktijd. Wij vertellen u hier graag meer over!

De voordelen van thuiswerken omringd door kamerplanten

Thuiswerken kan nogal een uitdaging zijn; alles gaat via de computer of telefoon en er is minder geklets met collega's. Thuiswerken omringd door kamerplanten zorgt voor meer sfeer en gezelligheid in uw thuiskantoor, maar het neerzetten van kamerplanten op uw werkplek heeft nog meer voordelen:

  • Schonere lucht: kamerplanten zetten CO2 om in zuurstof. Sommige soorten kamerplanten zijn hier beter in dan andere. Luchtzuiverende kamerplanten staan erom bekend de lucht in huis te zuiveren. Wellicht zorgen meer luchtzuiverende kamerplanten in uw kantoor ervoor dat u zich actiever voelt en meer kunt concentreren! 
  • Verminderen van stress: uit onderzoek is gebleken dat planten uw bloedruk verlagen en ervoor zorgen dat de kamer/kantoor rust uitstraalt. Zeker het proberen waard aangezien stress schadelijk is voor uw gezondheid. 
  • Minder achtergrondgeluiden: achtergrondgeluiden kunnen ervoor zorgen dat u zich minder goed kunt concentreren tijdens uw werkdag. Planten met grote bladeren kunnen deze irritante achtergrondgeluiden verminderen. 

Ook zonder deze voordelen is het altijd een goed idee om uw thuiswerkplek te vullen met kamerplanten. Een grote, groene kamerplant achter u ziet er ontzettend sfeervol uit tijdens het videobellen!

Grote kamerplanten met pot voor uw thuiswerkplek

Grote kamerplanten met pot voor uw thuiswerkplek koopt u natuurlijk bij Tuingroen Stadskanaal. Door één of meerdere grote kamerplanten in uw kantoor neer te zetten, zorgt u er direct voor dat de lucht verbeterd en het kantoor er vele malen gezelliger uitziet. In ons assortiment vindt u onder andere de volgende grote kamerplanten voor uw thuiskantoor:

  • Geldboom
  • Bananenplant
  • Monstera
  • Yucca
  • En nog veel meer!

Al deze kamerplanten zijn stijlvol en kunnen eventueel nog verder groeien. Iedere kamerplant heeft zo zijn eigen voor- en nadelen, maar wij zijn ervan verzekerd dat u in ons assortiment een passende kamerplant vindt voor uw thuiskantoor. Ook kunt u van uw thuiskantoor een urban jungle maken door diverse soorten grote kamerplanten te combineren. 

kamerplanten-stadskanaal-kantoor

Kleine kamerplanten voor op uw bureau

Naast de grote kamerplanten mogen de kleine kamerplanten natuurlijk niet vergeten worden. De grote kamerplanten kunt u op de grond of een verhoging plaatsen, terwijl de kleine kamerplanten op uw bureau of in een open kast het best tot hun recht komen. In ons assortiment vindt u onder andere kleine vetplanten, mini cactussen en nog meer. Kom langs bij ons tuincentrum in Stadskanaal om het aanbod kleine kamerplanten voor op kantoor te bekijken. 

Kamerplanten kopen bij Tuingroen Stadskanaal

Kamerplanten kopen voor uw (thuis)kantoor doet u natuurlijk bij Tuingroen Stadskanaal. Helaas zijn onze deuren op dit moment gesloten door de RIVM maatregelen. Zodra deze maatregelen versoepeld worden, bent u meer dan welkom bij ons tuincentrum! Heeft u vragen over het assortiment kamerplanten voor op kantoor? Neem dan contact met ons op. Ook is mogelijk om telefonisch een bestelling te doen. 

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Slakkenbestrijding 2.0
Begin een moestuin(tje)
15 tuintips voor april
Ga voor een gaaf gazon