Breng kleur in huis met voorjaarsbollen op pot

Breng kleur in huis met voorjaarsbollen op pot

Voorjaarsbollen op pot zorgen ervoor dat uw tuin, balkon of interieur er tijdens de donkere dagen toch vrolijk uitziet! Normaal komen voorjaarsbollen op zijn vroegst pas uit in februari, maar voorjaarsbollen op pot zijn speciaal gekweekt om eerder te bloeien. Doordat de kwekers de bollen aan een kunstmatige winter en lente hebben blootgesteld, kunt u vanaf december al genieten van deze sfeermakers. Zodra ons tuincentrum weer geopend is bent u van harte welkom!

Genieten van bloembollen in de winter

Genieten van voorjaarsbollen in de winter is met voorjaarsbollen op pot mogelijk. In de winter ziet de tuin of het balkon er al gauw grijs en saai uit, maar door een pot met bloembollen neer te zetten brengt u al snel sfeer in de tuin. De populairste soorten voorjaarsbollen bloeien al vanaf midden/eind december. Welke bloembollen worden verkocht als voorjaarsbollen op pot?

  • Narcis
  • Blauwe druif
  • Hyacint
  • En nog veel meer!

Natuurlijk kunt u deze voorjaarsbollen in pot kopen bij Tuingroen Stadskanaal. U kunt diverse soorten mixen & matchen voor in de tuin, het balkon of binnen in huis. Echter, wij verkopen ook diverse soorten potten met verschillende soorten voorjaarsbollen erin! Zo kunt u genieten van de diversiteit aan kleur zonder dat u deze zelf moet planten! Tuingroen Stadskanaal is sterk in planten en dat is terug te zien in de kwaliteit van de voorjaarsbollen op pot. Wij bieden u uitstekende kwaliteit voor een lage prijs. 

De voorjaarsbollen op pot worden in verschillende soorten potten geplant, waardoor wij ervan verzekerd zijn dat er een goede plant-pot combinatie voor u in ons assortiment te vinden is. Heeft u een mooie sierpot voor binnen of buiten gezien en wilt u hier de bloembollen in planten? Dit is altijd mogelijk! 

Lang plezier van voorjaarsbollen

Voorjaarsbollen op pot kunt u binnen én buiten neerzetten. Binnen zult u minder lang kunnen genieten van de bloembollen, maar deze komen door de warme temperaturen binnen wel sneller uit. Buiten zult u iets langer moeten wachten, maar kunt u wel langer van de bloembollen op pot genieten. In ons assortiment vindt u diverse soorten voorjaarsbollen op pot. Wist u dat sommige van deze bloembollen na de bloei in de tuin geplant kunnen worden? Succes is niet gegarandeerd, maar het is zeker het proberen waard. Voor meer informatie over het planten van bloembollen in de tuin kunt u contact met ons opnemen of langskomen bij ons tuincentrum in Stadskanaal. 

voorjaarsbollen-stadskanaal

Voorjaarsbollen op pot kopen bij Tuingroen Stadskanaal

Maak het weer gezellig in huis, op het balkon of in de tuin met voorjaarsbollen op pot. De voorjaarsbollen brengen kleur én sfeer met zich mee en passen bij ieder interieur. Voor de mooiste voorjaarsbollen op pot kunt u terecht bij Tuingroen Stadskanaal. Als de maatregelen van het RIVM versoepeld worden, bent u meer dan welkom om een bezoek te brengen aan ons tuincentrum. Helaas hebben wij voor nu onze deuren moeten sluiten. Wilt u een bestelling plaatsen? Dan kan dit door telefonisch contact op te nemen. Wij hopen u snel weer te mogen ontvangen in ons tuincentrum in Stadskanaal. 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Anti-teken-tips
Vaderdagcadeaus voor het betere buitenleven
11 tuintips juni
Maak een fleurige hanging basket