Monstera Variegata

Monstera Variegata

We kennen natuurlijk allemaal de Monstera Deliciosa, oftewel de bekende Gatenplant. Maar heb je wel eens van de Monstera Variegata gehoord? Een kamerplant die vooral opvalt door zijn bonte bladeren. In één woord: prachtig! Ben je op zoek naar deze eyecatcher? Bij Tuingroen Stadskanaal vind je hem! 

De Monstera Variegata: mooi én luchtzuiverend

Laten we voorop stellen dat de Monstera Variegata écht een prachtige plant is. Dat komt met name natuurlijk door de prachtige, gevlekte bladeren. Naast dat deze kamerplant vooral decoratief in huis staat, heeft de Monstera Variegata ook nog een luchtzuiverende werking. Twee vliegen in één klap! Luchtzuiverende planten zijn eigenlijk een soort luchtverfrissers die de schadelijke stoffen in de lucht verwijderen. Luchtzuiverende planten zijn daarom ook perfect voor op de slaapkamer, maar ook zeker op kantoor. Luchtzuiverende planten filteren de lucht en zorgen voor zuurstof. Iets wat iedereen op kantoor wel kan gebruiken! Wil je hier meer over weten? Lees er alles over op onze website of breng eens een bezoekje aan Tuingroen Stadskanaal!

Tuingroen Stadskanaal | Monstera Variegata

Verzorgingstips voor de Monstera Variegata

Heb je de Monstera Variegata gekocht en heeft hij een mooie plek in huis gekregen? Dan is het nu de bedoeling om deze plant goed te verzorgen. Van een gezonde plant heb je super lang plezier, daarom geven we je graag verzorgingstips voor de Monstera Variegata:

  • Zet de Monstera Variegata op een lichte plek. Een plek in de schaduw mag ook.
  • Geef de kamerplant twee keer per week water.
  • Van plantenvoeding wordt jouw Monstera Variegata blij. Daarom adviseren we om één keer per week voeding voor groene planten te geven in de periode van maart tot en met oktober.

Tuingroen Stadskanaal | Monstera Variegata

Monstera Variegata kopen bij Tuingroen Stadskanaal

Hebben wij jou enthousiast gemaakt en wil je ook graag de Monstera Variegata? Kom dan snel naar onze winkel in Stadskanaal. Wanneer je dus in de buurt woont van Groningen, ben je snel in ons tuincentrum en vind je de mooiste kamerplanten. Wij hebben een zeer ruime afdeling met diverse kamerplanten. Heb je jouw perfecte kamerplant gevonden, maar zoek nog een bijpassende bloempot? Wij hebben diverse bloempotten in allerlei formaten en kleuren. Bekijk snel de openingstijden van onze winkel en dan hopen we je snel te zien in Stadskanaal bij Tuingroen!

Kamerplanten