Mini cactus Borger

Wilt u een bijzondere mini cactus kopen in de regio Borger, dan kunt u terecht in Tuincentrum Tuingroen in Stadskanaal!

Waarom een mini cactus kopen nabij Borger?

De mini cactus is één van de meest intrigerende planten ter wereld. Cactussen groeien traditioneel in de droogste gebieden op aarde. Ook als ze maanden geen water krijgen blijven ze in leven. Met het weinige water dat ze krijgen gaan ze zo zuinig om dat ze er een heel lange tijd mee vooruit kunnen. Elk druppeltje regen wordt gekoesterd en opgeslagen. En u zult het niet verwachten, maar veel cactussen geven prachtige bloemen. Zodra voor de cactus de omstandigheden ideaal zijn komt hij tot bloei. Cactussen zijn te koop in alle soorten en maten, een mini cactus past in ieder huis op iedere vensterbank en er is ruime keuze.

De verzorging van de mini cactus

Een cactus is een zeer tevreden kamerplant. U hoeft de meeste soorten maar eens in de paar weken ene beetje water te geven. Sterker nog, als u ze te vaak water geeft is de kans groot dat de plant gaat rotten. Een cactus heeft het vermogen om water goed op te slaan en er zo lang mogelijk mee te doen. Alleen als u de plant ‘verwaarloost’ zal hij uiteindelijk gaan bloeien en een prachtige bloem geven. Wees wel alert als uw cactus een knop heeft, de bloemen bloeien doorgaans maar hooguit een dag. Dus mis het niet als de cactus in bloei staat. U kunt een mini cactus kopen in de regio Borger bij Tuincentrum Tuingroen. Kom gezellig bij ons winkelen en bekijk ons assortiment mini cactussen.

Wilt u ook zo’n mooie mini cactus in huis?

U kunt uw mini cactus gewoon in de zon voor het raam zetten, daar kunnen ze prima tegen. Als u de cactus jaarlijks in een wat grotere pot zet bij het verversen van de grond zal hij in veel gevallen blijven groeien. Zo kan uw mini cactus na verloop van jaren uitgroeien tot een middelgrote of zelfs grote cactus. In ieder huis voelt een mini cactus zich thuis. Kom langs in ons gezellige tuincentrum. Dan kunt u de verschillende mini cactussen bekijken en zien wat een grote verscheidenheid er is in deze plantensoort. Tuingroen Stadskanaal is dagelijks geopend vanaf 9.00 uur. Op donderdag kunt u tot 21.00 uur bij ons winkelen want dan hebben we de wekelijkse koopavond. Laat u inspireren met ons ruime assortiment planten en tuinartikelen en winkel relaxt en ontspannen in ons royale centrum van ruim 3000 m2.