Grote kamerplanten Veendam

Bij het inrichten van uw woning denkt u misschien niet meteen aan planten. Maar gaat u winkelen voor grote kamerplanten in Veendam, kom dan naar Tuingroen in Stadskanaal. Mooie grote kamerplanten kunnen uw interieur een heel bijzondere uitstraling geven!

Kweek uw eigen kamerplant nabij Veendam

Wanneer u er de ruimte voor heeft, bijvoorbeeld in een serre of in een ruime woonkamer, dan is een opvallende grote plant in een bijpassende pot een sieraad voor uw huis. Er is daarbij keuze uit diverse soorten. U kunt een plant kopen die door ons al tot zekere grootte is gekweekt, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een plant van kleins af aan op te kweken tot een mooie grote kamerplant. Dit kan bijvoorbeeld ook heel goed met cactussen. Met de juiste verzorging kunt u iets heel moois kweken.

Zo verzorgt u uw grote kamerplanten

Een grote kamerplant heeft speciale zorg nodig. Als u zelf aan de slag gaat een plant op te kweken is het belangrijk dat de plant ieder jaar na de winter wordt verpot in een grotere pot zodat hij verder kan groeien met behulp van water, zonlicht en wat extra bemesting. Een plant draait altijd naar het licht, draai de pot niet steeds weer terug. Het kost de plant namelijk veel energie om zich weer naar het licht te richten, energie die hij beter aan groeien kan besteden. Zet de plant in een ruime pot en voorzie hem van de juiste grond. Dit kan potgrond zijn, maar sommige planten hebben speciale grond of extra voeding nodig. Als u hierover meer informatie wilt dan bent u natuurlijk van harte welkom om onze medewerkers om advies te vragen. Wij adviseren u graag over de juiste verzorging om de plant in optimale conditie te krijgen en te houden.

U vindt de mooiste grote kamerplanten bij Tuingroen Stadskanaal

Bent u op zoek naar een mooie plant als blikvanger in uw woning of op kantoor? Dan bent u van harte welkom bij Tuingroen Stadskanaal in de regio Veendam. Wij hebben in ons tuincentrum van ruim 3000 m2 een grote collectie mooie grote kamerplanten die het zeker goed zullen doen. Maak uw keuze en verwen uzelf met zo’n mooie grote kamerplant in uw huis. U zult er bij de juiste verzorging vele tientallen jaren plezier van hebben. Een grote kamerplant is ook bij uitstek geschikt voor een bedrijfsruimte. Denk daarbij aan de ontvangsthal van een kantoor, hotel of zorginstelling. Let u daarbij wel op dat de plant genoeg licht krijgt en dat deze regelmatig water wordt gegeven zodat hij in goede conditie blijft.