Fontein tuin Groningen

Een fontein in uw tuin in Groningen kan de tuin meteen een extra dimensie geven. U hoeft zich geen zorgen te maken over de capaciteit van de watervoorziening, ook met normale waterdruk kunt u al een mooie fontein in uw tuin plaatsen of laten aanleggen!

Een mooie waterpartij in uw tuin

Een mooie waterpartij, bijvoorbeeld in combinatie met een vijver, geeft uw tuin direct meer sfeer. Of u nu wel of geen visjes in de vijver laat zwemmen en er wel of niet waterplanten in heeft, het ziet er altijd mooi uit. Een fontein zorgt voor extra sfeer in de tuin. U kunt in ons tuincentrum kiezen uit diverse tuinfonteinen, er is altijd wel een mooie fontein die in uw tuin  prima te plaatsen is. Heeft u een royale tuin dan kunt u ook meerdere kleine fonteintjes plaatsen.

Met een fontein in de tuin in Groningen zorgt u voor meer sfeer

Een fontein in uw tuin kunt u combineren met de verdere inrichting van tuin en terras. Kijk bijvoorbeeld ook eens bij onze uitgebreide collectie potterie voor mooie bloempotten en plantenbakken. Let er wel op dat de planten niet te dicht bij de fontein staan. Zo voorkomt u dat ze wellicht te nat worden van het water dat de fontein verspreidt. Of kies voor planten die graag met de wortels in het water staan, zoals bijvoorbeeld rietsoorten. U kunt zo op verschillende manieren iets moois maken van uw tuin in combinatie met een fontein. Wilt u advies over het aanleggen van een fontein in uw  tuin, spreek dan gerust één van onze medewerkers aan. Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze. Wij kunnen u  ook advies geven over het plaatsen, gebruiken en onderhouden van de fontein.

Gezellig tuinshoppen in Stadskanaal

Kom gezellig een dagje tuinshoppen in Stadskanaal in de regio Groningen. Laat u verrassen door ons ruime tuincentrum met volop keuze in planten, tuinaccessoires en tuingereedschappen. Alles wat u nodig heeft voor een mooie en gezellige tuin vindt u bij Tuingroen Stadskanaal . Of u nu een grote tuin heeft of een klein balkon, er is altijd iets moois van te maken. Of uw tuin veel zon heeft of juist in de schaduw ligt, wij helpen u graag de juiste planten te kiezen. Kortom, voor iedere situatie is een passende oplossing. Ons tuincentrum is dagelijks geopend vanaf 9.00 uur, op donderdag kunt u terecht tot 21.00 uur ’s avonds. Maak gebruik van onze aantrekkelijke aanbiedingen en leuke acties. Wij begroeten u graag in ons tuincentrum, de koffie staat altijd klaar.