Kerstverlichting en kerstversiering

Om helemaal in de kerstsferen te komen, kan natuurlijk een kerstboom of kunstkerstboom niet ontbreken. Maar alleen met een kerstboom bent u er natuurlijk niet. Met kerstverlichting en kerstversiering kunt u uw huis net even wat sfeervoller maken. Ook als u geen kerstboom heeft! Tuingroen Stadskanaal heeft een ruim aanbod aan verschillende kerstartikelen. Wat voor kerstboom kiest u dit jaar? Een echte boom, zoals een Nordmann, of gaat u voor een kunstboom? Hoe dan ook vindt u bij ons al uw benodigdheden op het gebied van decoratie en verlichting. Wij helpen u er graag bij om deze kerst de mooiste kerst te maken! 

Kerstversiering

Woont u in de buurt van Groningen of Veendam? Dan bent u voor kerstversiering bij Tuingroen Stadskanaal op het goede adres. Wij verkopen allerlei soorten kleuren en modellen. Zo hebben we onder andere prachtige glazen kerstballen, bijzondere kerstboompieken, sfeervolle kaarsen, prachtige vazen, houten hangers en feestelijke kerstslingers. Onze medewerkers kunnen u precies vertellen wat de laatste kersttrends zijn. Daarnaast kunnen ze u advies geven hoe u het mooist uw kerstboom kunt versieren of een leuk kerstplateau kunt decoreren voor op tafel. De versiering is ieder jaar weer opgedeeld in thema's. Deze thema's zijn verbonden aan de laatste trends op het gebied van kleur, thema, materiaal en vorm. Zo kunt u ieder jaar weer prachtige nieuwe decoraties vinden! 

Kerstverlichting en kerstversiering Tuingroen Stadskanaal

Kerstverlichting

Wij hebben in ons tuincentrum Tuingroen Stadskanaal een ruim assortiment aan kerstverlichting. Kerstverlichting geeft echt iets sfeervols. Hoe leuk is het als u ook buitenshuis de boel kan gaan versieren. Er zijn zoveel soorten kerstverlichting, dat er echt wel iets voor u tussen zit. Tegenwoordig bestaat er koppelbare kerstverlichting. Dit is verlichting die zowel voor binnen als buiten geschikt is. Veel kerstverlichting is vandaag de dag LED. Wat zijn de voordelen van LED-kerstverlichting:

  • Duurzaam
  • Milieuvriendelijk
  • Laag stroomverbruik
  • Langere levensduur

U kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben de kerstverlichting die u zoekt! Kom langs voor lichtsnoeren, clusterverlichting, verlichte kerstfiguren of leuke verlichte items voor in huis. Op onze kerstshow zult u meteen merken hoe veel sfeer u kunt creëren door te kiezen voor decoratie en verlichting. Vanaf november vindt u de kerstartikelen in ons tuincentrum en vanaf begin december zijn ook de kerstbomen verkrijgbaar.Kerstverlichting en kerstversiering kopen bij Tuingroen Stadskanaal

Kerstartikelen kopen bij Tuingroen Stadskanaal

Wilt u een compleet plaatje aanschaffen? Dan kunt u bij ons ook kijken naar kerstbomen of kunstkerstbomen. Onze medewerkers helpen u graag bij het kiezen van de juiste boom. Bent u al benieuwd geworden naar ons kerst assortiment? Wij staan voor u klaar! Kom langs en laat u inspireren door de kersttrends van dit jaar. Heeft u geen idee hoe u het beste uw huis kunt versieren? Vraag één van onze medewerkers om advies. Bekijk onze openingstijden en dan zien we u graag in ons tuincentrum in Stadskanaal! U vindt via het kaartje hieronder de snelste route naar ons tuincentrum, waar wij vanaf november de laatste kerst trends voor u etaleren op zeer sfeervolle wijze. Wilt u contact met ons opnemen? U kunt ons bellen op 0599 619 617, of een mail sturen naar info@tuingroenstadskanaal.nl, dan staan wij u graag te woord. Tot ziens op onze sfeervolle kerstafdeling! 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerst