Kerstverlichting en kerstversiering

Om helemaal in de kerstsferen te komen, kan natuurlijk een kerstboom of kunstkerstboom niet ontbreken. Maar alleen met een kerstboom ben je er natuurlijk niet. Met kerstverlichting en kerstversiering kun je jouw huis net even wat sfeervoller maken. Ook als je geen kerstboom heeft! Tuingroen Stadskanaal heeft een ruim aanbod aan verschillende kerstartikelen. Wat voor kerstboom kies je dit jaar? Een echte boom, zoals een Nordmann, of ga je voor een kunstboom? Hoe dan ook vind je bij ons al jouw benodigdheden op het gebied van decoratie en verlichting. Wij helpen je er graag bij om deze kerst de mooiste kerst te maken! 

Kerstversiering: kerstballen, kersthangers, kerstslingers

Woon je in de buurt van Groningen of Veendam? Dan ben je voor kerstversiering bij Tuingroen Stadskanaal op het goede adres. Wij verkopen allerlei soorten kleuren en modellen. Zo hebben we onder andere prachtige glazen kerstballen, bijzondere kerstboompieken, sfeervolle kaarsen, prachtige vazen, houten hangers en feestelijke kerstslingers. Onze medewerkers kunnen je precies vertellen wat de laatste kersttrends zijn. Daarnaast kunnen ze je advies geven hoe je het mooist de kerstboom kunt versieren of een leuk kerstplateau kunt decoreren voor op tafel. De versiering is ieder jaar weer opgedeeld in thema's. Deze thema's zijn verbonden aan de laatste trends op het gebied van kleur, thema, materiaal en vorm. Zo kun je ieder jaar weer prachtige nieuwe decoraties vinden! 

kerstversiering-stadskanaal

Kerstverlichting voor binnen en buiten

Wij hebben in ons tuincentrum Tuingroen Stadskanaal een ruim assortiment aan kerstverlichting. Kerstverlichting geeft echt iets sfeervols. Hoe leuk is het als je ook buitenshuis de boel kan gaan versieren. Er zijn zoveel soorten kerstverlichting, dat er echt wel iets voor je tussen zit. Tegenwoordig bestaat er koppelbare kerstverlichting. Dit is verlichting die zowel voor binnen als buiten geschikt is. Veel kerstverlichting is vandaag de dag LED. Wat zijn de voordelen van LED-kerstverlichting:

  • Duurzaam
  • Milieuvriendelijk
  • Laag stroomverbruik
  • Langere levensduur

Je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben de kerstverlichting die je zoekt! Kom langs voor lichtsnoeren, clusterverlichting, verlichte kerstfiguren of leuke verlichte items voor in huis. Op onze kerstshow zul je meteen merken hoe veel sfeer je kunt creëren door te kiezen voor decoratie en verlichting. Vanaf november vind je de kerstartikelen in ons tuincentrum en vanaf begin december zijn ook de kerstbomen verkrijgbaar.

kerstverlichting-stadskanaal

Kerstartikelen kopen in de buurt van Groningen bij Tuingroen Stadskanaal

Wil je een compleet plaatje aanschaffen? Dan kun je bij ons ook kijken naar kerstbomen of kunstkerstbomen. Onze medewerkers helpen je graag bij het kiezen van de juiste boom. Ben je al benieuwd geworden naar ons kerst assortiment? Wij staan voor je klaar! Kom langs en laat je inspireren door de kersttrends van dit jaar. Heb je geen idee hoe je het beste jouw huis kunt versieren? Vraag één van onze medewerkers om advies. Bekijk onze openingstijden en dan zien we je graag in ons tuincentrum in Stadskanaal! Je vindt via het kaartje hieronder de snelste route naar ons tuincentrum, waar wij vanaf november de laatste kerst trends voor je etaleren op zeer sfeervolle wijze. Wil je contact met ons opnemen? Je kunt ons bellen op 0599 619 617, of een mail sturen naar info@tuingroenstadskanaal.nl, dan staan wij je graag te woord. Tot ziens op onze sfeervolle kerstafdeling! 

Onze kerstbomen

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerst