Kunstkerstbomen

Wilt u niet ieder jaar geld uitgeven aan een echte kerstboom? Of heeft u geen zin in uitgevallen naalden van een echte kerstboom? Laat u zich dan eens verrassen in Tuingroen Stadskanaal, want wij hebben een zeer ruim assortiment aan kunstkerstbomen. Kunstkerstbomen zijn er in allerlei soorten en maten, dus er zal er vast en zeker wel eentje voor u tussen zitten. Op onze jaarlijkse kerstshow vindt u al vanaf november al uw kerstbenodigdheden volgens de laatste kerst trends van 2019. Om de sfeer te proeven en volledig in de stemming te komen bent u bij ons aan het juiste adres! 

De kunstkerstboom is populair

Kunstkerstbomen worden ieder jaar steeds populairder. Dat komt omdat ze bijna niet meer van echt te onderscheiden zijn. Kunstkerstbomen worden van materialen gemaakt. die ervoor zorgen dat het dus net lijkt of u een echte kerstboom in huis hebt staan. Vroeger zagen kunstkerstbomen er veel meer nep uit. Staat de kunstkerstboom dan eindelijk in huis? Dan kunt u de kunstkerstboom natuurlijk net zo versieren als een echte kerstboom met onder andere kerstballen, kerstslingers en niet te vergeten een piek. Met een kunstkerstboom kunt ieder jaar genieten van een sfeervolle kerst. Dan zit u bij ons tuincentrum in de buurt van Groningen in ieder geval op het goede adres! Wij hebben een ruim assortiment aan kunstkerstbomen. Onze medewerkers kunnen u advies geven over de kunstkerstbomen.

Kunst kerstbomen Tuingroen Stadskanaal

De kunstkerstboom heeft veel voordelen

Zowel een echte kerstboom als een kunstkerstboom hebben voor-en nadelen. De één moet niet aan een kunstkerstboom denken en de dan wilt echt niet meer zonder. Twijfelt u nog of u een kerstboom of kunstkerstboom wilt? De voordelen van een kunstkerstboom hebben we hieronder voor u op een rijtje gezet:

  • Kunstkerstbomen zijn in verschillende kleuren te krijgen, zoals bijvoorbeeld rood, wit, maar ook de welbekende groene kunstkerstbomen.
  • Een kunstkerstboom is makkelijk in model te brengen.
  • Tegenwoordig zijn kunstkerstbomen standaard brandvertraagd behandeld.
  • Onderhoudsvrij: daar staat een kunstkerstboom om bekend.
  • Een kunstkerstboom heeft bijna geen naalduitval.

Wilt u toch meer informatie weten over een kunstkerstboom? Kom dan eens langs in Tuingroen Stadskanaal en vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden. Zij weten immers alles van kunstkerstbomen!

Kunstkerstbomen Tuingroen Stadskanaal

Kom langs bij Tuingroen Stadskanaal voor een kunstkerstboom

Wij hebben een ruim aanbod aan kerstartikelen. Alles hebben wij in huis om uw kerst zo sfeervol en gezellig te maken. Kom eens langs in ons tuincentrum in Stadskanaal en bekijk onze kunstkerstbomen. Dan kunt u ook meteen een kijkje nemen bij onze kerstversiering & kerstverlichting of gewoon onze echte kerstbomen. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Bekijk onze openingstijden en dan zien we u graag in ons tuincentrum! U vindt hieronder de snelste route naar ons tuincentrum, waar u vanaf november al uw benodigdheden vindt voor een prachtige en sfeervolle kerst. Heeft u vragen, of wilt u contact met ons opnemen? Dat kan uiteraard, bel gerust naar 0599 619 617, of stuur ons een mail naar info@tuingroenstadskanaal.nl. Wij staan u graag te woord en verwelkomen u graag op de kerstshow!