Kerstbomen

Er gaat niets boven een echte kerstboom! De frisse geur van dennennaalden brengt die echte kerstsfeer met zich mee. In tuincentrum Tuingroen Stadskanaal kun je natuurlijk terecht voor echte kerstbomen in allerlei soorten en maten. Heb je een voorkeur voor een kerstboom met of zonder kluit? Of wil je bijvoorbeeld een Fijnspar of een Nordmann-spar? De medewerkers van ons tuincentrum helpen je graag om de perfecte boom uit te zoeken.

Echte kerstboom kopen: begin december

De kerst komt steeds dichterbij, maar wanneer is het mogelijk om een kerstboom te kopen bij Tuingroen Stadskanaal? Wij hebben het antwoord! Vanaf begin december is het mogelijk om een prachtige kerstboom uit te zoeken. Loop langs de verschillende kerstbomen en koop de kerstboom die perfect bij jou past. Voor welke soort kerstboom ga jij dit jaar? Na het aanschaffen van een nieuwe kerstboom kun je direct inspiratie op doen om deze te versieren bij onze kerstshow!

De diverse soorten kerstbomen bij Tuingroen Stadskanaal

Woon je in de buurt van Groningen en Veendam? Loop gerust eens ons tuincentrum binnen en bekijk ons aanbod aan kerstbomen. Er zijn zoveel soorten en maten! De meest bekende soorten kerstbomen hebben we even voor je op een rijtje gezet:

  • Fijnspar - Deze kerstboom is erg bekend en wordt daarom vrij veel verkocht. Een Fijnspar is aan de onderkant wat breder dan aan de bovenkant en daarom perfect voor grotere versiering.
  • Blauwspar - Waar komt deze naam toch vandaan? Deze kerstboom heeft een soort blauw/grijze gloed. Ook deze kerstboom is geschikt om te versieren met grote kersthangers, want er zit wat ruimte tussen de takken. De Blauwspar lijkt eigenlijk op een soort piramide.
  • Nordmann-spar - Vaak zijn deze soort kerstbomen wat breder qua omvang en hebben ze wat meer lagen. Normann-spar staat wel bekend om de groene, glanzende dennennaalden.
  • Servische spar - Een Servische spar heeft takken die wat meer hangen, dan bij de Fijnspar. Een Servische spar heeft eigenlijk twee kleuren: groen van de bovenkant en blauw aan de onderkant. Dit zorgt voor een speciale look!
  • Dwergspar - De naam zegt het eigenlijk al: dit is een kleinere kerstboom. De Dwergspar is perfect voor bijvoorbeeld in kleine appartementen. Deze kerstboom heeft de vorm van een kegel.

Er zijn zoveel keuzes in kerstbomen. Wij snappen het wanneer je wat meer wilt weten over de kerstbomen. Daarom ben je bij ons altijd van harte welkom om ons kerstbomen assortiment te komen bekijken en advies aan ons medewerkers te vragen. Indien gewenst vind je bij ons uiteraard ook kunstkerstbomen. Uiteraard hebben wij ook ieder jaar weer een sfeervolle kerstshow waar je al jouw kerstartikelen kunt vinden, met onder andere de kerst trends van 2020

kerstbomen-stadskanaal

Het onderhoud van jouw kerstboom

Het zou erg zonde zijn wanneer je niet lang kunt genieten van jouw kerstboom. Het is daarom erg belangrijk om de kerstboom goed te onderhouden. Een kerstboom heeft niet heel veel zorg nodig. Het belangrijkste is dat de kerstboom water krijgt. Dit voorkomt uitdroging en uiteindelijk dus bruine naalden. Het zou natuurlijk zonde zijn als de kerstboom snel uitvalt. Een tip van ons: zet de kerstboom niet te dicht bij een verwarming of vol in de zon. Dit zorgt er namelijk voor dat de boom sneller uitvalt. Wil je weten hoe je de verschillende soorten kerstbomen het best kunt verzorgen? Vraag het aan één van onze medewerkers in Tuingroen Stadskanaal.

kerstbomen-kopen-stadskanaal

Kerstboom kopen in de buurt van Groningen? Kom naar Tuingroen Stadskanaal

Ben je benieuwd geworden naar ons kerstbomen assortiment? Je bent van harte welkom om onze kerstbomen te komen bekijken bij Tuingroen Stadskanaal. Hopelijk ga je dan naar huis met de perfecte boom! Wanneer je bij ons langskomt, kun je meteen een kijkje nemen bij de rest van ons kerstassortiment, zoals kerstverlichting en kerstversiering. Wandel eens een rondje over onze kerstafdeling en je zult veel nieuwe ideeën krijgen van de knusse kerstsfeer. Bekijk onze openingstijden en we zien je graag in ons prachtige tuincentrum. Heb je vragen of wil je contact met ons opnemen? Dat kan door te bellen naar 0599 619 617, of door een mail te sturen naar info@tuingroenstadskanaal.nl

Meer over kerstverlichting