Kerstbomen

Er gaat niets boven een echte kerstboom! De frisse geur van dennennaalden brengt die echte kerstsfeer met zich mee. In tuincentrum Tuingroen Stadskanaal kunt u natuurlijk terecht voor echte kerstbomen in allerlei soorten en maten. Heeft u een voorkeur voor een kerstboom met of zonder kluit? Of wilt u bijvoorbeeld een Fijnspar of een Nordmann-spar? De medewerkers van ons tuincentrum helpen u graag om de perfecte boom uit te zoeken.

Soorten kerstbomen

Woont u in de buurt van Groningen en Veendam? Loop gerust eens ons tuincentrum binnen en bekijk ons aanbod aan kerstbomen. Er zijn zoveel soorten en maten! De meest bekende soorten kerstbomen hebben we even voor u op een rijtje gezet:

  • Fijnspar - Deze kerstboom is erg bekend en wordt daarom vrij veel verkocht. Een Fijnspar is aan de onderkant wat breder dan aan de bovenkant en daarom perfect voor grotere versiering.
  • Blauwspar - Waar komt deze naam toch vandaan? Deze kerstboom heeft een soort blauw/grijze gloed. Ook deze kerstboom is geschikt om te versieren met grote kersthangers, want er zit wat ruimte tussen de takken. De Blauwspar lijkt eigenlijk op een soort piramide.
  • Nordmann-spar - Vaak zijn deze soort kerstbomen wat breder qua omvang en hebben ze wat meer lagen. Normann-spar staat wel bekend om de groene, glanzende dennennaalden.
  • Servische spar - Een Servische spar heeft takken die wat meer hangen, dan bij de Fijnspar. Een Servische spar heeft eigenlijk twee kleuren: groen van de bovenkant en blauw aan de onderkant. Dit zorgt voor een speciale look!
  • Dwergspar - De naam zegt het eigenlijk al: dit is een kleinere kerstboom. De Dwergspar is perfect voor bijvoorbeeld in kleine appartementen. Deze kerstboom heeft de vorm van een kegel.

Er zijn zoveel keuzes in kerstbomen. Wij snappen het wanneer u wat meer wilt weten over de kerstbomen. Daarom bent u bij ons altijd van harte welkom om ons kerstbomen assortiment te komen bekijken en advies aan ons medewerkers te vragen. Indien gewenst vindt u bij ons uiteraard ook kunstkerstbomen. Uiteraard hebben wij ook ieder jaar weer een sfeervolle kerstshow waar uw al uw kerstartikelen kunt vinden, met onder andere de kerst trends van 2019.

Kerstbomen Tuingroen StadskanaalHet onderhoud van de kerstboom

Het zou erg zonde zijn wanneer u niet lang kunt genieten van uw kerstboom. Het is daarom erg belangrijk om de kerstboom goed te onderhouden. Een kerstboom heeft niet heel veel zorg nodig. Het belangrijkste is dat de kerstboom water krijgt. Dit voorkomt uitdroging en uiteindelijk dus bruine naalden. Het zou natuurlijk zonde zijn als de kerstboom snel uitvalt. Een tip van ons: zet de kerstboom niet te dicht bij een verwarming of vol in de zon. Dit zorgt er namelijk voor dat de boom sneller uitvalt. Wilt u weten hoe u de verschillende soorten kerstbomen het best kunt verzorgen? Vraag het aan één van onze medewerkers in Tuingroen Stadskanaal.

Kerstboom kopen Tuingroen Stadskanaal

Kerstboom kopen in de buurt van Groningen

Bent u benieuwd geworden naar ons kerstbomen assortiment? U bent van harte welkom om onze kerstbomen te komen bekijken bij Tuingroen Stadskanaal. Hopelijk gaat u dan naar huis met de perfecte boom! Wanneer u bij ons langskomt, kunt u meteen een kijkje nemen bij de rest van ons kerstassortiment, zoals kerstverlichting en kerstversiering. Wandel eens een rondje over onze kerstafdeling en u zult veel nieuwe ideeën krijgen van de knusse kerstsfeer. Bekijk onze openingstijden en we zien u graag in ons prachtige tuincentrum. Heeft u vragen, of wilt u contact met ons opnemen? Dat kan door te bellen naar 0599 619 617, of door een mail te sturen naar info@tuingroenstadskanaal.nl

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerst