Kerst

Het is alweer bijna zover: de Kerst komt eraan! Een heerlijke sfeervolle periode waar de kaarsjes weer aan gaan en het samenzijn met familie en vrienden. Als geen ander weten wij bij tuincentrum Tuingroen Stadskanaal wat uw huis net die extra gezelligheid geeft tijdens deze fijne dagen. Maak van uw kerstboom een echte eyecatcher in huis of versier uw tuin met prachtige kerstverlichting. In de kerstcollectie is voor ieder wat wils te vinden. Van het rustige landelijke tot het stoere industriële. Ieder jaar vindt u bij ons de laatste kerst trends, mooie kerst cadeaus en bovenal een fijne kerst sfeer! 

Kerst artikelen kopen bij Tuingroen Stadskanaal

U bent bij ons al vanaf november aan het juiste adres voor al uw kerstbenodigdheden. Zo vindt u in ons assortiment onder andere:

Vanaf het eerste moment dat wij de kerstcollectie etaleren zult u merken dat de sfeer er meteen in zit. De mooie decoraties, de sfeervolle verlichting en de gemoedelijke sfeer brengen het echte kerstgevoel op gang. Onze kerstshow is vanaf ieder jaar een bezoek waard, vanaf november kunt u bij ons al uw inspiratie op doen. 

Kerstartikelen kopen bij Tuingroen StadskanaalDe kerst trends van 2019

Voor de laatste trends op het gebied van kerst decoratie bent u bij ons aan het juiste adres. Er zijn jaarlijks thema's terug te vinden in de decoratie. Kleuren, materialen, stijlen en vormen worden daarop aangepast en deze zijn allemaal in verschillende elementen terug te vinden in ons tuincentrum. De kerstshow is dan ook een ideaal moment om eens te bekijken welke kant u dit jaar op wilt qua kleur en decoratie. Daarnaast is het natuurlijk ook de uitstekende gelegenheid om in de kerststemming te komen! De verschillende thema's vindt u ook terug op onze website, zodat u alvast inspiratie op kunt doen voor dit jaar. Als het op kerstdecoratie aan komt zijn er natuurlijk weinig regels, dus u kunt verschillende combinaties gemakkelijk combineren en geheel naar eigen smaak samenvoegen. 

Kerstartikelen en kerstshow bij Tuingroen Stadskanaal

Bezoek de kerstshow van 2019 van Tuingroen Stadskanaal

U bent vanaf november van harte welkom op onze kerstshow. Al vanaf het begin kunt u de nieuwste kerstdecoratie en verlichting bekijken en de sfeer proeven. Vanaf begin december vindt u ook de kerstbomen in ons tuincentrum en kunt u helemaal uw gang gaan qua decoratie en verlichting. Wilt u dit jaar een Nordmann kerstboom, of kiest u voor een kunst boom? Wellicht twijfelt u nog, of heeft u behoefte aan advies. In beide gevallen kunt u uiteraard om advies vragen aan onze medewerkers. Wij helpen u immers graag verder. Bekijk hieronder de snelste route naar ons tuincentrum, dan zien wij u graag snel op onze sfeervolle kerstshow of een van onze demonstraties waar u de sfeer kunt proeven. Heeft u vragen, of wilt u contact met ons opnemen? Dat kan, door te bellen naar 0599 619 617, of door een mail te sturen naar info@tuingroenstadskanaal.nl. Wij staan u graag te woord. Tot ziens bij Tuingroen Stadskanaal!