Kerst

Het is alweer bijna zover: de Kerst komt eraan! Een heerlijke sfeervolle periode waar de kaarsjes weer aan gaan en het samenzijn met familie en vrienden. Als geen ander weten wij bij Tuingroen Stadskanaal wat jouw huis net die extra gezelligheid geeft tijdens deze fijne dagen. Maak van jouw kerstboom een echte eyecatcher in huis of versier jouw tuin met prachtige kerstverlichting. In de kerstcollectie is voor ieder wat wils te vinden. Van het rustige landelijke tot het stoere industriële. Ieder jaar vind je bij ons de laatste kerst trends, mooie kerst cadeaus en bovenal een fijne kerst sfeer! 

Kerstartikelen kopen in Groningen

Je bent bij Tuingroen Stadskanaal al vanaf november aan het juiste adres voor al jouw kerstbenodigdheden. Zo vind je in ons assortiment onder andere:

Vanaf het eerste moment dat wij de kerstcollectie etaleren zul je merken dat de sfeer er meteen goed in zit. De mooie decoraties, de sfeervolle verlichting en de gemoedelijke sfeer brengen het echte kerstgevoel op gang. Onze kerstshow is ieder jaar een bezoek waard; vanaf november kun je bij ons al jouw kerst inspiratie op doen. 

Kerstbomen kopen bij Tuingroen Stadskanaal 

Kun je niet wachten om jouw huiskamer om te toveren tot kerstparadijs? Dan hebben wij goed nieuws! Vanaf begin december zijn er weer verse kerstbomen bij Tuingroen Stadskanaal te koop. Kom jij begin december direct een prachtige kerstboom kopen? Wij verkopen echte kerstbomen in diverse maten en je kunt na het kopen van jouw kerstboom gelijk kerstverlichting en kerstversiering aanschaffen in ons tuincentrum. Laat de kerst maar beginnen!

kerstartikelen-tuingroen-stadskanaal
De kersttrends van 2020

Voor de laatste trends op het gebied van kerst decoratie ben je bij Tuingroen Stadskanaal aan het juiste adres. Er zijn jaarlijkse thema's terug te vinden in de decoratie. Kleuren, materialen, stijlen en vormen worden daarop aangepast en deze zijn allemaal in verschillende elementen terug te vinden in ons tuincentrum. De kerstshow is dan ook een ideaal moment om eens te bekijken welke kant je dit jaar op wilt qua kleur en decoratie. Daarnaast is het natuurlijk ook de uitstekende gelegenheid om in de kerststemming te komen! De verschillende thema's vind je ook terug op onze website, zodat je alvast inspiratie op kunt doen voor dit jaar. Als het op kerstdecoratie aan komt zijn er natuurlijk weinig regels, dus je kunt verschillende combinaties gemakkelijk combineren en geheel naar eigen smaak samenvoegen. 

kersttrends-2020

Bezoek de kerstshow van 2020 van Tuingroen Stadskanaal

Je bent vanaf november van harte welkom op onze kerstshow. Al vanaf het begin kun je de nieuwste kerstdecoratie en verlichting bekijken en die gezellige sfeer proeven. Vanaf begin december vind je ook de kerstbomen in ons tuincentrum en kun je helemaal jouw gang gaan met de decoratie en verlichting. Wil je dit jaar een Nordmann kerstboom, of kies je voor een kunstboom? Wellicht twijfel je nog of heb je behoefte aan advies. In beide gevallen kun je uiteraard om advies vragen aan onze medewerkers. Wij helpen je graag verder. Bekijk hieronder de snelste route naar ons tuincentrum, dan zien wij je graag snel op onze sfeervolle kerstshow of een van onze demonstraties waar je de sfeer kunt proeven. Heb je vragen of wil je contact met ons opnemen? Dat kan door te bellen naar 0599 619 617 of door een mail te sturen naar info@tuingroenstadskanaal.nl. Wij staan je graag te woord. Tot ziens bij Tuingroen Stadskanaal!

Onze Kerstbomen