Eénjarigen, kuipplanten en kruiden

Eénjarige planten, kuipplanten en kruiden zijn in vele tuinen een geliefde opvulling. Bij Tuingroen Stadskanaal bent u aan het juiste adres voor prachtige tuinplanten in diverse soorten en maten. Iedereen heeft andere voorkeuren op het gebied van kleur, onderhoud, uitstraling en het gebruik van potterie of niet. Wij hebben zowel tuinplanten voor in de grond, als tuinplanten die geschikt zijn om in een mooie balkonbak of plantenbak te planten. Uw eigen kruiden, een fleurig balkon, of een mooie volle tuin; het kan allemaal bij Tuingroen Stadskanaal!

Eénjarige planten van Tuingroen Stadskanaal

Een andere benaming voor éénjarige planten is perkplanten. Vaak zijn dit vrolijke planten die een zomer lang bloeien, in een mooie balkonbak of in de tuin. Zet u uw éénjarige planten in een bak? Zorg er dan wel voor dat ze voldoende voeding krijgen. De éénjarigen bloeien een zomer lang prachtig en voluit, waar u veel plezier aan zult beleven. Helaas keren ze niet jaarlijks terug, maar dat maakt het genot gedurende het seizoen wellicht juist groter! Er zijn diverse soorten éénjarigen, zoals:

  • Petunia
  • Violen
  • Goudsbloem
  • Fuchsia
  • Afrikaantjes​​

Eénjarigen, kuipplanten en kruiden koopt u bij Tuingroen Stadskanaal

Kuipplanten kopen in Groningen

De meeste kuipplanten komen uit de Zuidelijke landen rond de Middellandse Zee, zoals:

Deze verdienen dan ook een mooi warm plekje op het terras. In het najaar kunt u de kuipplanten het beste mee naar binnen nemen, want de kou is een grote boosdoener. Een koele ruimte (zonder verwarming) is voldoende en al beter dan de winterse kou. Gedurende de winter periode hebben ze maar weinig water nodig en pas als ze weer gaan uitlopen hebben ze behoefte aan verzorging: voldoende water, een goede snoeibeurt én een goede nieuwe pot. 

Uw eigen kruidenplanten in de tuin of op het balkon?

Een eigen moestuin, of uw eigen kruidenplanten in de tuin of op het balkon? Dat is ook mogelijk bij Tuingroen Stadskanaal! Voordat u het weet geniet u van heerlijke maaltijden die afgemaakt zijn met bieslook en munt bijvoorbeeld! Er zijn kruiden die zachte winters gewoon overleven, andere kruiden kunt u beter ieder voorjaar zaaien. Tevens hebben wij op onze kruidenafdeling alle kruiden kant en klaar in pot staan. Het is niet nodig om een volledige moestuin aan te leggen, ook enkele kruidenplanten kunnen al een erg leuke bezigheid zijn waar u ook nog eens veel profijt van heeft! Uw maaltijden smaken immers nog lekkerder met heerlijke verse kruiden.

Eénjarigen, kuipplanten en kruiden koopt u bij Tuingroen Stadskanaal, nabij Groningen

Tot ziens bij Tuingroen Stadskanaal voor éénjarige planten, kuipplanten en kruiden!

U bent van harte welkom in ons tuincentrum in Groningen, voor al uw benodigdheden voor een mooie en gezonde tuin. Heeft u vragen over de verzorging van de planten, de juiste standplaats, of de geschiktheid om deze in de grond of in een pot te planten? Vraag ons gerust om advies, dan helpen wij u graag verder. Ons tuincentrum is gevestigd in Stadskanaal en van maandag tot en met zaterdag geopend. Voor meer informatie kunt u tevens contact met ons opnemen door te bellen naar 0599 619 617, of door een mail te sturen naar info@tuingroenstadskanaal.nl.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinplanten