Bloembollen en zaden

Woont u in de buurt van Groningen en bent u op zoek naar bloembollen en/of zaden? Breng dan eens een bezoekje aan Tuingroen Stadskanaal. In ons tuincentrum kunt u terecht voor bloembollen, zoals voorjaarsbollen en zomerbollen, maar u vindt bij ons ook zaden voor de siertuin, groente- en kruidentuin en verschillende soorten graszaad.

Voorjaarsbollen: narcissen en tulpen

Bloembollen zijn eigenlijk onder te verdelen in de voorjaarsbollen en zomerbollen. Voorjaarsbollen worden geplant in oktober / november. De voorjaarsbollen moeten in ieder geval geplant zijn vóór de eerste vorst. Bloembollen voelen zich over het algemeen al snel thuis en zijn tevreden met elke plekje in de tuin of in een bak. Er zijn natuurlijk bekende soorten voorjaarsbollen. Denk dan aan Narcissen. Wat zo leuk is aan deze bloembollen, is dat ze zichzelf vermeerderen en in principe in de grond kunnen blijven. Zo heeft u het jaar daarop een nog groter aantal Narcissen in de tuin of op uw balkon. Tulpen en Hyacinten zijn daarentegen maar éénjarig. Daarnaast zijn natuurlijk ook nog de Blauwe druifjes en Krokussen bekende soorten voorjaarsbollen. U kunt voorjaarsbollen in het najaar bij ons kopen en ze zelf planten. Dan kunt u in ieder geval in de vroege lente genieten van de uitgekomen bloembollen. Overigens is het ook mogelijk om in het vroege voorjaar naar het tuincentrum te komen, want dan verkopen wij bollen op pot in ons tuincentrum in Stadskanaal.

Zomerbollen: dahlia's en gladiolen

De zomerbollen worden vaak in april / mei geplant. Eigenlijk na de vorstperiode. Met zomerbollen kunt u in de zomer genieten van wat kleur in de tuin of op uw balkon. Bekende soorten zomerbollen zijn natuurlijk Anemonen, Dahlia's en Gladiolen. Deze bollen zijn éénjarige bloembollen en kunnen eventueel droog bewaard worden voor het volgende seizoen. Wilt u tips voor het planten van de zomerbollen? Lees dan onze tips! Of u kunt uw vragen natuurlijk stellen aan de medewerkers van Tuingroen Stadskanaal.

Bloembollen en zaden kopen bij Tuingroen Stadskanaal nabij Groningen

Zaden: siertuin, groenten en kruiden

Vindt u het leuk om zelf te zaaien? Dat snappen wij wel, want dat is ook heel leuk! In ons assortiment hebben wij dan ook onder andere bloemzaden, plantenzaden, groentezaden, kruidenzaden en graszaad. Zo kunt u uw eigen moestuin beginnen met onze groente - en kruidenzaden! Hoe leuk is het als u uw eigen tomaatjes, radijsjes en komkommertjes kunt kweken? Tevens hebben wij ook veel producten in ons assortiment voor het moestuinieren, dus kom snel eens een kijkje nemen!

Bloembollen en zaden koopt u bij Tuingroen Stadskanaal, nabij Groningen

Bloembollen en zaden kopen in Stadskanaal

Bent u dus op zoek naar bloembollen voor in de tuin of wilt u zelf zaaien met ons bloemzaad, groentezaden, kruidenzaad of graszaad? U bent in ons tuincentrum in Stadskanaal van harte welkom. Kom ons assortiment bekijken en als u vragen heeft, kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Zij weten precies wanneer en waar u de zaden het best kunt planten.Wanneer u bij ons langs komt, kunt u ook meteen onze afdelingen met tuinplanten en kamerplanten bekijken. Bekijk onze openingstijden, plan hieronder de route naar het tuincentrum en dan zien we u hopelijk snel!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinplanten