Tuinplanten

Niets is fijner dan te kunnen genieten van een mooie tuin vol met prachtige tuin planten. Voor een ruim assortiment bij Tuingroen Stadskanaal bent u voor tuinplanten op het goede adres. De tuinplanten zijn te verdelen in verschillende soorten, zoals éénjarige planten en vaste planten. Maar wat is nu precies het verschil en welke soorten horen bij welk segment? Dat gaan we u hieronder precies uitleggen!

Eénjarige planten

Een andere naam voor éénjarige planten is perkplanten. De naam zegt het eigenlijk al, de éénjarige planten gaan dus niet jarenlang mee. Ze zijn niet winterhard, maar daarentegen wel geschikt om in de zomer meer kleur in uw tuin aan te brengen. Wat goed is om te weten, is dat éénjarige planten heel goed te combineren zijn met vaste planten. De éénjarige planten bloeien ene zomer lang en zijn dus ook perfect voor op uw balkon. Ze houden van een warm plekje, maar vergeet ze in het najaar niet naar binnen te halen. Enkele bekende voorbeelden van éénjarige planten zijn:

In ons tuincentrum in Stadskanaal hebben wij uiteraard nog veel meer soorten éénjarige planten. Kom eens langs en laat u inspireren door onze planten!

Tuinplanten kopen in de buurt van Groningen

Vaste planten

De naam 'vaste planten' zegt het eigenlijk al; vaste planten zijn planten die ieder jaar weer terug komen. In de herfst sterven de planten af en is er vrij weinig te zien van de plant. In het voorjaar komen ze weer mooi op en ziet het er weer goed uit. Een combinatie van éénjarige planten en vaste planten is natuurlijk een goede oplossing om ervoor te zorgen dat uw tuin er ieder seizoen mooi uitziet. De medewerkers van Tuingroen Stadskanaal kunnen u advies geven over ons assortiment tuin planten. Enkele bekende vaste planten zijn:

Tuin planten kopen in de buurt van Groningen

Bent u benieuwd geworden naar ons vaste planten assortiment? Dan bent u uiteraard van harte welkom om die te komen bekijken in ons tuincentrum in Stadskanaal. Ook als u in de buurt van Groningen woont, kunt u gemakkelijk bij ons langs komen. Bekijk onze openingstijden en dan zien we u heel graag terug bij Tuingroen Stadskanaal.