Woonaccessoires

Op onze woonaccessoires afdeling ben je op het juiste plek om inspiratie op te doen voor in en om het huis. Tuingroen Stadskanaal heeft een zeer ruim assortiment met diverse woonaccessoires in diverse stijlen. Onder woonaccessoires verstaan wij natuurlijk vazen en manden, maar ook de kleinere items, zoals fotolijstjes, beeldjes en waxinelichthouders. Wij hebben in ons tuincentrum een heleboel hebbedingetjes om jouw huis op te fleuren, of om cadeau te geven. Kom snel een kijkje nemen!

Diverse woonaccessoires voor verschillende woonstijlen

Of het nu gaat om kleding, muziek of wonen; iedereen heeft een eigen stijl. De bekende woonstijlen zijn onder andere landelijk, stoer en modern. Voor deze diverse stijlen vind je bij ons in Stadskanaal dan ook de perfect bijpassende woonaccessoires. Denk dan bijvoorbeeld aan:

Tuingroen Stadskanaal | Woonaccessoires | Interieur

Populaire woontrends van 2021

Elk jaar opnieuw zijn er populaire woontrends die ook in ons tuincentrum terug te zien zijn. Welke woontrends van 2021 vind je onder andere in ons tuincentrum nabij Groningen:

  • Combinaties van verschillende soorten kleuren zijn in 2021 super hip. Iets waarvan we eerst dachten wat niet kon, kan nu zeker wel. Kies bijvoorbeeld voor één eyecatcher in huis in een opvallende kleur. Denk dan bijvoorbeeld aan een mooi en opvallend schilderij aan de muur of een vaas in een prachtige kleur.
  • Ook in 2021 is groen nog steeds populair. Plaats bijvoorbeeld één opvallende, grote kamerplant in huis en combineer dit met andere woonaccessoires.
  • Lichte, natuurlijke materialen is iets wat we in de natuur zien en wat ook in huis voor sfeervol en warm effect zorgt.

Tuingroen Stadskanaal | Woonaccessoires | Interieur

Op zoek naar trendy woonaccessoires? Kom langs bij Tuingroen Stadskanaal, nabij Groningen

Kom gerust eens langs in ons tuincentrum voor de mooiste woonaccessoires! Bij ons ben je op het juiste adres om wooninspiratie op te doen. Wanneer je een bezoekje brengt aan ons tuincentrum, kun je ook meteen inspiratie opdoen op onze andere afdelingen met kamerplanten en tuinplanten. Woonaccessoires zijn tegenwoordig namelijk ook heel goed te combineren met kamerplanten! Hieronder kun je alvast de route naar ons tuincentrum plannen, bekijk onze openingstijden en dan hopen we jou snel te zien bij Tuingroen Stadskanaal, nabij Groningen!

Meer over droogbloemen

Bekijk meer productgroepen in de categorie Sfeer en cadeau