Kaarsen

In de periode dat het buiten eerder donker wordt, mogen kaarsen natuurlijk niet ontbreken in huis. Vlakbij Groningen vindt u tuincentrum Tuingroen Stadskanaal waar u terecht kunt voor diverse soorten kaarsen van onder andere Bolsius. Ook wanneer u in de zomer op zoek bent naar kaarsen voor buiten, zoals fakkels, citronella kaarsen of lantaarns bent u bij bij ons in Stadskanaal op het juiste adres. Wilt u dus inspiratie opdoen? Kom dan langs in ons tuincentrum.

Hoe kunt u kaarsen combineren met woonaccessoires?

Heeft u mooie kaarsen gevonden die u in huis wilt gebruiken. Dan kunt u deze op verschillende manieren in huis plaatsen. Neem bijvoorbeeld een dienblad: leg hier een laagje decoratiezand op en plaats vervolgens kaarsen in uw favoriete kleur op het plateau. Zorg voor hoogteverschillen in de kaarsen, want dit zorgt voor een dynamisch effect. Steek ze allemaal tegelijk aan en meer sfeer heeft u in huis niet meer nodig! Kaarsen kunnen verder ook heel goed worden gecombineerd met andere woonaccessoires. Denk dan bijvoorbeeld aan mooie waxinelichthouders in uw favoriete kleur. Bij Tuingroen Stadskanaal vindt u diverse woonaccessoires die u perfect kunt combineren met de mooiste kaarsen. Komt u snel eens een kijkje nemen?

Koop uw Bolsius kaarsen in Stadskanaal

Woont u in de buurt van Groningen en bent u fan van de Bolsius kaarsen? Kom dan snel langs bij Tuingroen Stadskanaal. Wij verkopen namelijk het bekende merk 'Bolsius'. Bolsius bestaat inmiddels al heel wat jaren en de collectie wordt elke keer weer uitgebreid. Van de simpele waxinelichtjes vindt u tegenwoordig in de collectie van Bolsius ook geurkaarsen en geurstokjes. Bij Tuingroen Stadskanaal kunt u onder andere terecht voor:

  • Bolkaarsen van Bolsius
  • Stompkaarsen van Bolsius
  • Dinerkaarsen van Bolsius
  • Waxinelichtjes van Bolsius

De kleuren van de verschillende soorten kaarsen wisselen per seizoen. De bekende trendkleuren, zoals blauw, roze en beige vindt u dan ook zeker terug in de Bolsius collectie.

Kaarsen kopen | Bolsius kopen | Tuingroen Stadskanaal

Kaarsen kopen bij Tuingroen Stadskanaal, nabij Groningen

Op zoek naar sfeervolle kaarsen die u tijdens de donkere dagen kunt aansteken? Bij Tuingroen Stadskanaal bent u welkom om ideeën op te doen op het gebied van kaarsen en sfeerverlichting in en om het huis. Neem ook meteen kijkje op onze afdelingen met kamerplanten of tuinplanten. Ook hier kunt u inspiratie opdoen voor in en om het huis. Bekijk hieronder alvast de route naar onze winkel, bekijk onze openingstijden en dan zien we u hopelijk snel bij Tuingroen Stadskanaal.