Zink

Zinken potten blijven als basis altijd goed. Op onze potterie afdeling vindt u verschillende soorten vazen en plantenbakken van het materiaal zink, waar u veel kanten mee op kunt qua styling. Zo zijn er verschillende tinten en stijlen van zinken plantenbakken en vazen, maar ook gieters en andere accessoires. Hiermee kunt u verschillende bloemen en planten combineren en tijdloze materialen combineren met de laatste trendkleuren. Zink is eigenlijk nooit verdwenen uit het tuin en interieur design en blijft daarom een prachtige tijdloze optie! 

Potterie van zink: het veelzijdige en stijlvolle materiaal

In de loop der jaren zijn er steeds meer woonaccessoires gemaakt van zink, variërend van vazen en mandjes tot aan spiegels. Niet alleen het aanbod aan artikelen breidt uit, ook de kleur van het zink verandert met de tijd en met diverse trends mee. Zo zijn er bijvoorbeeld de volgende kleuren te verkrijgen:

  • De grijze look
  • De grijszwarte kleur
  • De 'old school' zink kleur
  • Koperkleurig zink

Een groot voordeel van het materiaal zink voor bloempotten is dat deze een leven lang mee gaan omdat het materiaal zeer duurzaam is. Daarnaast is het op vele diverse manieren te combineren, waardoor het een zeer tijdloos materiaal is met vele mogelijkheden. Zowel in de tuin als in huis komt zink mooi tot zijn recht en daarnaast is het bestand tegen alle weersinvloeden.

Zink bloempotten en potterie van Tuingroen Stadskanaal

Plantenbakken en gieters van zink

Naast kleinere potjes en vazen, zijn er ook diverse grotere artikelen die gemaakt worden van zink. Bijvoorbeeld zinken plantenbakken vindt u bij ons, evenals zinken gieters en tuinaccessoires. Grote plantenbakken van zink lenen zich uitstekend voor een wat landelijke of klassieke uitstraling, maar zijn ook goed te combineren met stoerdere plantjes zoals de cactus voor een meer retro look. U kunt zink zowel binnen als buiten neerzetten, omdat dit bestand is tegen alle weersinvloeden. Zo kunt u elementen van binnen ook weer buiten terug laten komen en andersom! 

Zink vazen en bloempotten Tuingroen Stadskanaal

Meer potterie van Tuingroen Stadskanaal

Naast het materiaal zink voor potterie en plantenbakken hebben wij ook andere materialen, zoals: glas, keramiek, kunststof en mandwerk. Bezoek ons tuincentrum voor het volledige aanbod en vind de potterie die bij u en uw wensen past. U kunt meteen kijken voor mooie bloemen en planten waar u de zinken potterie mee kunt combineren. Stel bijvoorbeeld zelf uw eigen assortiment samen, of maak een mooie schaal met vetplantjes en cactusjes. Ook een klein vaasje van zink met een klein boeketje kan prachtig staan op uw salontafel. U zult al snel zien dat er eindeloze mogelijkheden zijn en dat u veel plezier heeft van dit duurzame en veelzijdige materiaal. 

Bezoek Tuingroen Stadskanaal voor zinken bloempotten, vazen en nog veel meer!

U bent van harte welkom in ons tuincentrum om het volledige potterie aanbod te bekijken. Van maandag tot en met zaterdag zijn wij geopend en helpen wij u graag! Bekijk hieronder de snelste route naar ons tuincentrum, of neem gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 0599 619 617, of via de email door een mail te sturen naar info@tuingroenstadskanaal.nl. Graag tot ziens bij Tuingroen Stadskanaal! 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Potterie