Mandwerk

Bent u op zoek naar mandwerk van goede kwaliteit voor in de tuin of in huis? Kom dan naar Tuingroen Stadskanaal en bekijk ons ruime assortiment manden. In onze potterie vindt u mandwerk gemaakt van verschillende materialen, in verschillende groottes en modellen. 

Manden kopen in verschillende materialen

Mandwerk wordt gemaakt in verschillende materialen. Om u genoeg keuze in manden te geven, vindt u in ons assortiment mandwerk gemaakt van verschillende materialen. De materialen die u onder andere bij Tuingroen Stadskanaal vindt, zijn:

  • Manden van wilgentenen
  • Manden van rotan
  • Manden van salim en zeegras

Ieder jaar gaat ons assortiment mandwerk met de trends mee. Het kan dus zomaar eens voorkomen dat u dit jaar weer nieuwe manden in ons assortiment vindt. 

Mandwerk: wat u er allemaal mee kunt

Manden zijn niet alleen uitermate geschikt om planten in te houden, ook kunt u er bijvoorbeeld tijdschriften en andere spullen in kwijt. In huis kan een mand dienen als sfeerelement, maar ook zeker als plantenpot. De manden van salim en zeegras worden vaak versterkt met een metalen frame en kunnen zo ook gebruikt worden als zitje, wasmand en zelfs als bijzettafel! De mogelijkheden zijn eindeloos met de manden van Tuingroen Stadskanaal. Kom langs en bekijk ons huidige aanbod manden!

Van traditionele manden tot moderne modellen

In ons assortiment vindt u niet alleen manden gemaakt van verschillende materialen, maar ook manden in verschillende modellen. Dit is handig, aangezien ieder persoon wellicht een ander idee heeft met een mand in huis. De ene persoon wil een plant kwijt in de mand, terwijl de ander deze het liefst ziet functioneren als wasmand. Bij Tuingroen Stadskanaal kan het allemaal! Bij ons tuincentrum vindt u namelijk ook wandmanden en hengselmanden. Deze kunnen gemakkelijk worden vastgemaakt aan de muur of aan het plafond. Manden kunnen de tuin versieren door deze te vullen met voorjaarsbollen. Ook deze vindt u gewoon in ons tuincentrum!

mandwerk-kopen-tuingroen-stadskanaal

DryPot manden te koop bij Tuingroen Stadskanaal

In de afgelopen jaren hebben wij ook de DryPot manden in onze collectie mandwerk mogen verwelkomen. Dit zijn manden die voorzien zijn van een harde plasticbak, waardoor de DryPot manden goed geschikt zijn voor een terrasvijver of gewoon in de woonkamer. De DryPot in de tuin kan  ook dienen als mini-vijver, wat ervoor zorgt dat u de juiste insecten aantrekt in uw tuin! Deze manden zijn waterdicht en ook ideaal voor buiten aangezien het rotan van de mand niet helemaal doorloopt tot de grond. Dit zorgt ervoor dat het rotan zelf niet nat wordt van water op de grond en ontzettend lang mee kan! Het DryPot handwerk kan oneindig veel functies hebben.

Meer informatie over mandwerk bij Tuingroen Stadskanaal

Wilt u meer informatie over ons assortiment manden? Kom dan langs of neem contact met ons op. Onze medewerkers in het tuincentrum helpen u graag met het uitzoeken van de perfecte mand. Wellicht heeft u binnenkort wel een mini-vijver in de tuin staan! Bent u op zoek naar nog meer potten voor in de tuin of voor in huis? Bekijk dan ons overige assortiment potterie, waaronder keramieken potten

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Potterie