Keramiek

Bent u op zoek naar keramiek voor binnen of buiten? Tuingroen Stadskanaal heeft precies wat u zoekt. In onze potterie vindt u een ruim assortiment keramieken potten voor binnen én buiten. Kom snel langs en bekijk ons aanbod keramiek. 

Keramiek buiten

Buiten in de tuin of op het balkon wilt u natuurlijk genoeg planten hebben staan om het gezellig te maken. Met de bloempotten gemaakt van keramiek bij Tuingroen Stadskanaal is het binnen de no-time weer gezellig in de tuin. In veel gevallen is het buitenkeramiek grover dan het keramiek voor binnen. Weet u niet zeker of de pot die u ziet voor buiten of binnen is? Als er een gat in de bodem zit, is het vaak een pot voor buiten. Geglazuurde keramieken potten zijn in de meeste gevallen ook geschikt voor de winter. Als u een terracotta bloempot koopt, zult u even goed de kwaliteit moeten overwegen. Weet u niet zeker of de terracotta pot ook geschikt is voor de winter? Vraag het aan één van onze medewerkers in het tuincentrum. Een terracotta pot die niet hard genoeg gebakken is kan vocht opnemen en stuk vriezen. Potten die hardgebakken zijn hebben hier geen last van. 

Keramiek voor binnen: traditionele sfeermaker

Bent u op zoek naar meer sfeer in huis en wilt u gebruik maken van natuurlijke materialen? Dan is het keramiek van Tuingroen Stadskanaal perfect voor u. Alle keramiek voor buiten is ook geschikt voor binnen, alleen zult u er bij sommige potten een schotel onder moeten zetten voor het overtollige water. In ons tuincentrum vindt u verschillende soorten keramieken bloempotten in allerlei kleuren en maten. 

Onderhoud van keramieken bloempotten

Keramieken bloempotten zijn vaak goedkoper dan andere potten en gaan met het juiste onderhoud erg lang mee. Om uw keramieken bloempotten zo lang mogelijk mooi te houden, hebben wij een paar tips op een rijtje gezet:

  • Berg de keramieken potten op z'n kop op om te voorkomen dat er water in kan blijven staan. Zo voorkomt u dat de bloempotten 's winters stuk vriezen.
  • Het schoonmaken van keramieken bloempotten voor binnen en buiten doet u het beste met water en groene zeep. Zo gaat u groene aanslag tegen en wordt de buitenlaag niet aangetast.
  • De keramieken potten zijn niet alleen makkelijk in onderhoud, ook kunt u deze zelf een persoonlijke touch of kleur geven! De keramieken potten zijn gemakkelijk te verven in allerlei kleuren. 

keramiek-kopen-stadskanaal

Keramieken bloempotten kopen bij Tuingroen Stadskanaal

Wilt u meer informatie over ons assortiment keramieken bloempotten of wilt u het complete assortiment bekijken? Kom dan langs bij ons tuincentrum of neem contact met ons op. Onze medewerkers geven u graag nog meer tips over het onderhoud van keramieken bloempotten en laten u graag de uitgebreide collectie zien. Ook kunt u op onze potserie-afdeling de overige potten en verschillende materialen bekijken. Heeft u ooit een prachtig mandwerk voor buiten al overwogen? In combinatie met keramiek krijgt uw tuin of balkon zo een prachtige natuurlijke uitstraling. Hopelijk zien wij u snel terug in ons tuincentrum in Stadskanaal!

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Potterie