Glas

Glas straalt luxe uit in huis en is niet alleen geschikt als bloemenvaas, maar ook voor planten die niet veel grond nodig hebben. Met glazen vazen in huis zorg je voor een gezellige, maar luxe sfeer die past in ieder huis. Kom naar Tuingroen Stadskanaal om ons complete aanbod glazen bloemenvazen te bekijken. U vindt bij ons onder andere de volgende producten gemaakt van glas:

  • Glazen vazen
  • Glazen potten
  • Glazen accubak
  • Glazen windlichten 
  • Glazen kandelaars

Glazen vaas kopen bij Tuingroen Stadskanaal

Een glazen bloemenvaas kan uw interieur opfleuren. Of de vaas nu gemaakt is van helder glas, of glas met een kleur: het past in ieder interieur. Niet alleen zijn de glazen vazen uit ons assortiment geschikt voor bossen bloemen, ook kunt u een prachtige siertak in de glazen vaas neerzetten voor nog meer variatie in huis. Een glazen vaas kopen doet u natuurlijk bij Tuingroen Stadskanaal. Onze glazen vazen vindt u op de afdeling potterie. 

Glazen potten en glazen accubak kopen

Niet alleen kunt u bloemen en siertakken kwijt in de glazen vazen, maar ook planten die weinig aarde nodig hebben. De glazen potten en glazen accubakken uit ons assortiment zijn uitermate geschikt voor planten zoals een orchidee. Zo kunt u van buiten de glazen bloempot precies de aarde en de wortels zien. Dit zorgt voor een nog leuker beeld dan alleen de plant boven de pot of bak. 

Gekleurde glazen vazen bij Tuingroen Stadskanaal

Ieder jaar zijn er weer andere kleuren populair. Tuingroen Stadskanaal past de kleuren van het glas aan op de trends die er op dat moment heersen. Naast het luxe, heldere glas kunt u bijvoorbeeld bij ons ook terecht voor  gerecycled groen glaswerk. Ook verkopen wij vazen met meerdere kleuren in één. Kom langs om ons aanbod gekleurde vazen bij Tuingroen Stadskanaal te bekijken. 

glazen-vazen-stadskanaal

Glazen windlichten en glazen kandelaars

Om voor een complete, luxe uitstraling in huis te zorgen kunt u ook windlichten en kandelaars van glas vinden in ons assortiment. Glazen producten zijn al jaren populair, aangezien het in iedere inrichting past! Glazen windlichten en kandelaars zijn ook een uniek cadeau om te geven. Ook voor overige woonaccessoires bent u bij ons tuincentrum op het juiste adres. Maak van uw huis een gezellige plek met alle producten van onze sfeer en cadeau afdeling.

Meer informatie over glas bij Tuingroen Stadskanaal

Wilt u meer informatie over ons aanbod producten van glas? Kom dan langs of neem contact met ons op. U vindt de glazen bloembakken en vazen op de afdeling potterie en de kandelaars en windlichten op de afdeling sfeer en cadeau. Kunt u iets niet vinden? Vraag het aan onze enthousiaste medewerkers. Zij geven u graag tips over alle glazen producten die u bij ons kunt vinden. Hopelijk zien wij u snel terug bij Tuingroen Stadskanaal!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Potterie