Honden en katten

Honden en katten zijn natuurlijk geliefde huisdieren, dus echte plagen kunnen we het niet noemen. Maar, wanneer ze hun behoeften doen in de tuin van iemand anders, dan geeft het toch ergernis. Dit kan vervelende sporen na laten wanneer u net hard hebt gewerkt om de tuin netjes te onderhouden. Gelukkig zijn er veilige en biologische middelen die uw tuin een stuk minder aantrekkelijk maken voor honden en katten, waardoor ze voortaan met een grote boog om hun eerst zo geliefde plekje heen lopen!

De tuin minder aantrekkelijk maken voor honden en katten

Hoewel we het hebben over de categorie 'Plagen in de tuin' zijn we zeker niet van de bestrijding met de harde hand. We willen alleen graag dat de ongemakken van honden en katten die hun behoeften in de tuin doen zo veel mogelijk vermeden worden. Het is immers zonde om kleine kuiltjes te hebben in het gazon dat u zo mooi heeft onderhouden, of de planten langzaam te zien verwelken. Gelukkig kunnen we dit voorkomen, simpelweg door uw tuin minder aantrekkelijk te maken voor honden en katten. Als de ene hond eenmaal zijn geurtje achterlaat, dan reageren andere honden daarop. Het doel is dus om geen aantrekkelijke tuin te hebben, waardoor dit zo veel mogelijk voorkomen kan worden. 

Op diervriendelijke wijze honden en katten weren uit de tuin

Gelukkig zijn er biologische middelen om de tuin qua geur minder aantrekkelijk te maken voor honden en katten. De volgende keer lopen ze gewoon met een boogje om uw planten heen! Dit zijn veilige middelen die verder geen nare eigenschappen bevatten om de dieren te beschadigen, het is enkel een nuttig middel om de tuin qua geur in ieder geval niet aantrekkelijk te maken. 

Plagen in de tuin honden en katten | Tuingroen Stadskanaal

Plagen bestrijden in de tuin? Kom langs bij Tuingroen Stadskanaal!

Wij begrijpen dat het vervelend kan zijn als u hard werkt in de tuin of moestuin en deze inspanningen snel te niet worden gedaan door vervelende plagen in de tuin. Daarom helpen wij u graag met dier- en  natuurvriendelijke oplossingen om hier op een veilige manier van af te komen. Zo kunt u denken aan de volgende soorten plagen:

Wij bieden verschillende soorten middelen aan waarmee u kunt zorgen dat uw tuin in ieder geval een stuk minder aantrekkelijk wordt voor dit soort plagen, zónder de natuurlijke balans te verstoren. Zo blijft uw tuin mooi in tact, zonder dat de dieren hier last van hebben. 

Tips voor het weren van honden en katten uit de tuin? Kom bij ons langs!

Voor meer informatie en persoonlijke adviezen bent u uiteraard van harte welkom in ons tuincentrum. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend en staan met veel plezier voor u klaar. Bekijk hieronder de snelste route naar ons tuincentrum, of neem gerust contact met ons op. Wij zijn zowel telefonisch als via de email te bereiken, u kunt ons mailen naar info@tuingroenstadskanaal.nl of bellen op 0599 619 617. Graag tot ziens bij Tuingroen Stadskanaal, voor al uw benodigdheden voor een mooie en gezonde tuin! 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Plagen in de tuin