Kamerplanten

Laten we voorop stellen dat in elk interieur kamerplanten passen. Grote kamerplanten, kleine kamerplanten, groene kamerplanten of juist bloeiende kamerplanten; het maakt echt niet uit. Woon je in de buurt van Groningen? Dan ben je voor verschillende soorten kamerplanten bij Tuingroen Stadskanaal op het goede adres!

Bij Tuingroen Stadskanaal: verschillende soorten kamerplanten

Er zijn ieder jaar verschillende kamerplanten trends, zoals op dit moment de urban jungle. Momenteel zijn er bijvoorbeeld planten te koop die in mooie glazen potten zitten en nooit water nodig hebben. Door het ecosysteem heeft de plant altijd voldoende vocht, zuurstof en voedingsstoffen. En het leuke is.. het staat ook nog eens heel leuk! Wat dacht je daarnaast van de olifantsoor? Dit is een groene plant met bladeren die lijken op olifantsoren. Of de Monstera Variegata; dat is pas een bijzondere plant! Met deze bijzondere binnenplanten, kun je echt iets leuks maken van het interieur in jouw huis. De verschillende soorten planten voor binnen zijn verdeeld in de volgende groepen:

Neem eens een kijkje op één van deze pagina's en laat je inspireren door ons kamerplanten assortiment. Of kom langs in ons tuincentrum in de buurt van Groningen.

Kamerplanten koopt u bij Tuingroen Stadskanaal, nabij Groningen

Verzorgingstips voor kamerplanten

Heb je een mooie kamerplant uitgekozen? Dan is het natuurlijk de bedoeling dat je hier erg lang plezier van heeft. Het goed onderhouden van jouw kamerplant is dan ook erg belangrijk. Natuurlijk heeft iedere kamerplant zijn eigen onderhoud nodig. Maar over het algemeen zijn er een paar punten die goed zijn om te weten bij het onderhouden van kamerplanten:

  • Water geven. Maar let op, niet teveel en niet te weinig.
  • Kamerplanten houden van kamertemperatuur.
  • Geef de kamerplant regelmatig extra plantenvoeding.
  • Uitgebloeide bloemen moeten worden verwijderd.
  • Zorg dat de kamerplant goed licht krijgt, maar niet in de volle zon.

De medewerkers van ons tuincentrum in Stadskanaal kunnen je over iedere kamerplant precies vertellen hoe je deze het beste kunt onderhouden en verzorgen met plantenvoeding.

Kamerplanten kopen bij Tuingroen Stadskanaal

Bezoek Tuingroen Stadskanaal voor makkelijke kamerplanten

Woon je in de buurt van Groningen en wil je graag planten kopen? Kom dan zeker eens een keer langs bij Tuingroen Stadskanaal en laat je inspireren door de mooiste en meest bijzondere kamerplanten. Heb je vragen? Onze medewerkers helpen je graag! Bekijk de openingstijden van ons tuincentrum en dan zien we je hopelijk snel bij Tuingroen Stadskanaal!

Bloeiende kamerplanten