Kamerplanten

Laten we voorop stellen dat in elk interieur kamerplanten passen. Grote kamerplanten, kleine kamerplanten, groene kamerplanten of juist bloeiende kamerplanten; het maakt echt niet uit. Woont u in de buurt van Groningen? Dan bent u voor verschillende soorten kamerplanten bij Tuingroen Stadskanaal op het goede adres!

Verschillende soorten kamerplanten

Er zijn ieder jaar verschillende kamerplanten trends, zoals op dit moment de urban jungle. Momenteel zijn er bijvoorbeeld planten te koop die in mooie glazen potten zitten en nooit water nodig hebben. Door het ecosysteem heeft de plant altijd voldoende vocht, zuurstof en voedingsstoffen. En het leuke is.. het staat ook nog eens heel leuk! Wat dacht u daarnaast van de olifantsoor? Dit is een groene plant met bladeren die lijken op olifantsoren. Met deze bijzondere binnenplanten, kunt u echt iets leuks maken van het interieur in uw huis. De verschillende soorten planten voor binnen zijn verdeeld in de volgende groepen:

Neem eens een kijkje op één van deze pagina's en laat u inspireren door ons kamerplanten assortiment. Of kom langs in ons tuincentrum in de buurt van Groningen.

Kamerplanten koopt u bij Tuingroen Stadskanaal, nabij Groningen

Onderhouden van kamerplanten

Heeft u een mooie kamerplant uitgekozen? Dan is het natuurlijk de bedoeling dat u hier erg lang plezier van heeft. Het goed onderhouden van uw kamerplant is dan ook erg belangrijk. Natuurlijk heeft iedere kamerplant zijn eigen onderhoud nodig. Maar over het algemeen zijn er een paar punten die goed zijn om te weten bij het onderhouden van kamerplanten:

  • Water geven. Maar let op, niet teveel en niet te weinig.
  • Kamerplanten houden van kamertemperatuur.
  • Geef de kamerplant regelmatig extra plantenvoeding.
  • Uitgebloeide bloemen moeten worden verwijderd.
  • Zorg dat de kamerplant goed licht krijgt, maar niet in de volle zon.

De medewerkers van ons tuincentrum in Stadskanaal kunnen u over iedere kamerplant precies vertellen hoe u deze het beste kunt onderhouden en verzorgen met plantenvoeding.

Kamerplanten kopen bij Tuingroen Stadskanaal

Bezoek Tuingroen Stadskanaal voor kamerplanten

Woont u in de buurt van Groningen en wilt u graag planten kopen? Kom dan zeker eens een keer langs bij Tuingroen Stadskanaal en laat u inspireren door de mooiste en meest bijzondere kamerplanten. Heeft u vragen? Onze medewerkers helpen u graag! Bekijk de openingstijden van ons tuincentrum en dan zien we u hopelijk snel bij Tuingroen Stadskanaal!