Handgereedschap

Met goed handgereedschap komt u op het gebied van tuinonderhoud al een heel eind. Tuingereedschap hoeft niet perse duur te zijn om goed en handig in gebruik te zijn. Wij hebben zowel het basisgereedschap, dat voor iedere tuin nodig is, als meer geavanceerde gereedschappen voor specifiekere tuinklussen. Naast het goede gereedschap is het ook belangrijk om voldoende middelen te hebben voor de bewatering van uw tuin. Wanneer u zorgt voor een goede basis van deze materialen, kunt u ervoor zorgen dat u de verschillende planten in uw tuin op een goede manier onderhoudt en deze zo mooi mogelijk blijven groeien. 

De basis aan tuingereedschap: handgereedschap

Wij beginnen graag met een goede basis aan gereedschap. Dit zijn de soorten gereedschap die over het algemeen bijdragen aan een gezonde tuin, omdat de basis tuin klussen hiermee uit te voeren zijn. Een selectie aan handgereedschap dat iedere tuinliefhebber nodig heeft, is onder andere:

  • Spade
  • Hark
  • Schoffel
  • Plantenschepje

Met dit basisgereedschap komt u al een heel eind en kunt u veel planten verzorgen qua basis behoeften en onderhoud. Uiteraard komt daar nog de juiste bewatering bij kijken, waar wij verschillende mogelijkheden voor aanbieden. U kunt natuurlijk te werk gaan met een gieter, maar ook tuinslangen, bewatering systemen en plantenspuiten vindt u in ons tuincentrum. 

Handgereedschap voor iedere tuin klus in Groningen

Niet alleen voor de basis gereedschappen en basis tuin klussen kunt u bij ons terecht. Er zijn ook vele andere mogelijkheden in ons tuincentrum, zoals:

  • Een kantensteker om de randen langs het gazon mooi recht af te steken
  • Een verticuteerhark om het mos uit het gazon te harken
  • Een gras- en bladhark
  • Een goede snoeischaar en overig snoeigereedschap zoals een takkenschaar (tevens verkrijgbaar voor linkshandigen)

Er zijn dus genoeg mogelijkheden om uw tuin mooi en gezond te houden! Ook als u een moestuin heeft vindt u bij ons de juiste gereedschappen om deze te voorzien in alle nodige verzorging. Hoewel gereedschap heel belangrijk is om uw tuin zo goed mogelijk te onderhouden, hoeft dit zeker niet perse duur te zijn. U vindt bij ons tuingereedschap in verschillende prijsklassen, maten, materialen en stijlen, zodat er voor iedere tuinliefhebber een geschikte optie te vinden is. Handgereedschap kopen in Groningen bij Tuingroen Stadskanaal

Bezoek Tuingroen Stadskanaal voor handgereedschap en nog veel meer! 

Voor al uw tuinklussen -groot en klein- bent u bij Tuingroen Stadskanaal aan het juiste adres! Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste tuingereedschap, waarmee u niet alleen uw tuin optimaal onderhoudt, maar ook verantwoord en comfortabel te werk gaat. Wij laten u graag zien dat het helemaal niet duur hoeft te zijn om uw tuin goed te onderhouden. Heeft u vragen over het onderhoud van uw tuin of het gebruik van bepaalde gereedschappen? Vraag onze medewerkers dan gerust om hulp! Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen, door te bellen naar 0599 619 617, of door een mail te sturen naar info@tuingroenstadskanaal.nl. Ons tuincentrum is van maandag tot en met zaterdag geopend en u bent tevens van harte welkom. Graag tot ziens bij Tuingroen Stadskanaal!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Gereedschap