Bewatering

Er zijn diverse verschillende artikelen die u kunt gebruiken voor de bewatering van de tuin. Water geven kan namelijk met zowel gieters als met geavanceerde sproeisystemen. Het is maar net waar uw voorkeur naar uitgaat en hoe groot de te besproeien oppervlakte is. Bij Tuingroen Stadskanaal bent u aan het juiste adres voor diverse manieren voor de bewatering van uw tuin!

Bewatering van uw tuin in Groningen

Naast handgereedschap heeft u voor goed tuinonderhoud ook voldoende bewatering nodig. U bent bij ons aan het juiste adres voor diverse oplossingen voor de bewatering van uw tuin. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere:

  • Sproeisystemen
  • Sproeiers
  • Druppelsystemen voor bloembakken
  • Diverse gieters
  • Koppelsystemen
  • Losse onderdelen zoals slanghaspels en slangenwagens

Een andere sproeikop, of een nieuwe slangenwagen kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk per stuk aanschaffen, zodat u niet een volledig nieuw systeem nodig heeft. Ook zijn er verschillende manieren om bijvoorbeeld de sproeier op te hangen in de tuin, of om gebruik te maken van automatisering.

Bewatering en gieters Tuingroen Stadskanaal

Bewatering van uw tuin zoals het beste bij u past

Vergeet u vaak de plantjes water te geven? Of bent u regelmatig een paar dagen weg? Dan zijn er gelukkig tal van automatische systemen die ervoor zorgen dat uw planten voldoende water krijgen. Er zijn bijvoorbeeld druppelsystemen voor het gedoseerd water geven in bloembakken, waardoor u hier in ieder geval geen omkijken meer naar heeft. Ook verschillende tuinslangen zijn voorzien van gemakkelijke systemen waarmee u eenvoudig grotere oppervlaktes kunt voorzien van voldoende water. Wilt u echter alleen een aantal plantenbakken water geven met de hand? Uiteraard zijn er voldoende trendy gieters in verschillende kleuren, soorten en maten! Op onze gereedschapsafdeling vindt u de diverse mogelijkheden voor de bewatering van uw tuin, met gegarandeerd een geschikte optie die aan uw wensen voldoet. 

Gieters in verschillende soorten en maten

Een simpel gebruiksvoorwerp als een gieter kan toch op veel verschillende manieren worden ontworpen. Zo is er in iedere stijl en kleur wel een geschikte gieter te vinden voor op uw balkon of in uw tuin. Heeft u graag een fel kleurtje, of kiest u liever voor een neutrale kleur die bij uw tuin of interieur past? Wij hebben vele diverse gieters in het assortiment in moderne vormen, klassieke varianten en zowel groot als klein. Ook bijvoorbeeld plantenspuiten zijn in vele soorten en maten bij ons te verkrijgen. 

Tuinsproeiers en bewateringssystemen Tuingroen Stadskanaal

Bezoek Tuingroen Stadskanaal voor bewatering en meer tuingereedschap!

U bent van harte welkom bij Tuingroen Stadskanaal voor diverse mogelijkheden voor de bewatering van uw tuin, variërend van handmatige gieters en tuinslangen tot aan de meest geavanceerde systemen, zodat u geen omkijken meer heeft naar de bewatering van uw tuin. Van maandag tot en met zaterdag zijn wij geopend en kunt u ons uiteraard om informatie vragen, dan helpen wij u graag verder. Bekijk hieronder de snelste route naar ons tuincentrum, of neem gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via 0599 619 617, of een email sturen naar info@tuingroenstadskanaal.nl, dan staan wij u graag te woord. Graag tot ziens in ons tuincentrum! 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Gereedschap