Buitenpotten

Wil je voor in jouw tuin of op het balkon of terras mooie plantenbakken of bloempotten? Dan ben je bij Tuingroen Stadskanaal aan het juiste adres voor een ruim assortiment buitenpotten. In ons tuincentrum vind je diverse soorten bloempotten van onder andere Elho, Mega Collections en Ter Steege. Ons assortiment is erg afwisselend en daardoor is er voor ieder wat wils! Onze buitenpotterie is scherp geprijsd en wij laten je graag planten in combinatie met een mooie bloempot zien. Advies nodig? Onze medewerkers staan voor je klaar!

De populaire bloempotten van Elho

Bij Tuingroen Stadskanaal vind je een zeer groot aanbod met de kunststof plantenbakken en bloempotten van Elho. Wist je dat zo'n 70% van de Elho producten zijn gemaakt van gerecycled materiaal? De plantenbakken en bloempotten van Elho zijn dus super duurzaam! In de collectie van Elho vind je ook speciale kweektafels en kweekbakken om jouw eigen moestuin mee te beginnen. Ook aan de plantliefhebbers met een balkon is gedacht: de handige balkonbakken. Dit zijn plantenbakken die je aan je balkon kunt hangen. Zet er wat vrolijke planten in en het ziet er meteen leuk en gezellig uit. Met een bloempot of plantenbak van Elho heb je zeer goede kwaliteit in handen. De Elho buitenpotterie heeft dan ook vele voordelen:

  • De potten en bakken hebben een langdurig kleurbehoud.
  • De producten zijn lichtgewicht, dus gemakkelijk te verplaatsen.
  • Zo'n 70% is gemaakt van gerecycled materiaal.
  • Vorstbestendig tot zo'n 20 graden onder nul.
  • Door het gladde oppervlak zijn de potten en bakken gemakkelijk schoon te houden.
  • 3 jaar fabrieksgarantie.

Benieuwd geworden naar de buitenpotten van Elho? Kom langs in ons tuincentrum of neem contact met ons op!

Tuingroen Stadskanaal | Buitenpotten | Buitenpotterie

Buitenpotten in jouw stijl

Bij Tuingroen Stadskanaal vind je buitenpotten in diverse soorten en maten. Van plantenbakken tot balkonbakken en van hanging baskets tot manden die jouw tuin of balkon gezellig kunnen maken. Wanneer je op zoek gaat naar de juiste buitenpot, is het belangrijk om te letten op de stijl van jouw tuin. In ons tuincentrum vind je buitenpotten in veel verschillende stijlen. Er is dus voor ieder wat wils te vinden. De kunststof potten zijn natuurlijk erg onderhoudsvriendelijk, maar je vindt in onze winkel ook onder andere:

  • Terracotta bloempotten
  • Aardewerk potterie

Je kunt natuurlijk ook verschillende potten met elkaar combineren. Passen deze potten in jouw tuin, dan kun je dat zeker doen! Onze medewerkers geven je graag advies en tips welke planten je in welke bloempot kunt zetten. Kleurrijke perkplanten staan perfect in een bloempot van Elho en een olijfboom is het stralende middelpunt in een mooie terracotta bloempot. In onze winkel nabij Groningen vind je dan ook verschillende voorbeelden van planten in combinatie met een mooie bloempot. Voor inspiratie ben je bij ons dus op het goede adres!

Tuingroen Stadskanaal | Buitenpotten | Buitenpotterie

Koop buitenpotten voor een scherpe prijs bij Tuingroen Stadkanaal

Ben je dus op zoek naar wat mooie buitenpotten voor een scherpe prijs? Dan is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen in ons tuincentrum. Wij houden alle trends altijd in de gaten en hebben dan ook een wisselend assortiment. Vragen? Onze medewerkers helpen je graag! Kom dus snel inspiratie opdoen bij Tuingroen Stadskanaal. Bekijk onze openingstijden en dan zien we je hopelijk snel!

Bezoek ons tuincentrum

Bekijk meer productgroepen in de categorie Potterie