Droogbloemen

Droogbloemen zijn een aanwinst voor ieder interieur. In ons tuincentrum kunt u terecht voor prachtige droogbloemen van uitstekende kwaliteit voor een lage prijs. Natuurlijk kunt u ook zelf bloemen drogen, maar dit is een langdurig proces met niet altijd even mooie resultaten. Kom langs om het diverse en steeds veranderende assortiment droogbloemen te bekijken. Voor welke soort droogdecoratie kiest u?

Verschillende soorten droogdecoratie

Onder droogbloemen vallen allerlei soorten droogdecoratie. In ons assortiment vindt u verschillende soorten droogbloemen, waaronder:

  • Diverse soorten gedroogde grassen
  • Gedroogde granen in alle kleuren van de regenboog (de trend van dit moment!)
  • Droogbloemen in allerlei soorten, kleuren én maten

Bent u nieuwsgierig geworden naar het assortiment droogbloemen en droogdecoratie van Tuingroen Stadskanaal? Kom dan langs bij ons tuincentrum en bekijk direct het brede aanbod droogdecoratie. In ons assortiment vindt u ook diverse soorten vazen waarin de droogbloemen, granen of grassen nog beter tot hun recht komen. Wij zijn ervan verzekerd dat er geschikte droogbloemen voor ieder interieur te vinden zijn in ons assortiment. Gedroogde bloemen zijn niet alleen leuk om neer te zetten in de woonkamer, maar komen ook goed tot hun recht in de hal, slaapkamer of keuken.

Hoe lang blijven droogbloemen mooi?

Droogbloemen brengen ontzettend veel sfeer en kleur met zich mee, maar wist u dat droogbloemen ook ontzettend lang mooi blijven? Van een boeket droogbloemen kunt u ongeveer een jaar genieten en soms nog veel langer! Droogbloemen zijn dus niet alleen een aanwinst voor uw interieur, maar met een boeket droogbloemen bespaart u ook geld. Door droogbloemen te kopen hoeft u namelijk gedurende lange tijd geen verse bloemen meer te kopen. Dit zorgt er ook nog eens voor dat droogbloemen een duurzame keuze zijn. 

Om de droogbloemen in uw woonkamer nog langer mooi te houden, kunt u deze het best op een plek zetten zonder direct zonlicht. Verder hoeft u de droogbloemen geen water te geven. 

droogbloemen-kopen-stadskanaal

Droogboeket zelf samenstellen

Droogbloemen worden in ons assortiment los verkocht, maar u kunt bij ons ook terecht voor diverse droogbloemen in een boeket. Deze droogboeketten kunt u natuurlijk ook zelf samenstellen! Zo heeft u de vrijheid om alle kleuren, soorten en maten bloemen met elkaar te combineren totdat het perfect bij uw interieur past. Vindt u het lastig om een boeket droogbloemen samen te stellen? Vraag dan gerust hulp aan één van onze medewerkers in het tuincentrum. Zij helpen u hier graag bij. U kunt natuurlijk ook een droogboeket zelf samenstellen om cadeau te doen. De ontvanger zal ontzettend lang van dit bosje droogbloemen kunnen genieten!

Droogbloemen kopen bij Tuingroen Stadskanaal

Droogbloemen of -decoratie kopen doet u natuurlijk bij Tuingroen Stadskanaal. Ons assortiment is ruim en de prijzen zijn laag. Koop droogbloemen in de kleur van uw interieur of mix & match verschillende soorten droogbloemen voor een speels effect. Ieder seizoen is er in ons tuincentrum in Stadskanaal een wisselend assortiment droogbloemen te vinden. Heeft u vragen over ons assortiment droogbloemen? Neem dan contact met ons op of kom langs bij ons tuincentrum in Stadskanaal. Wij hopen u snel weer terug te zien! 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Sfeer en cadeau