Kerstshow 2020

Onze kerstshow is weer geopend! Alle kerstbomen zijn weer versierd en de producten staan klaar om in een winkelmandje te verdwijnen. Welke kerstartikelen neem jij mee dit jaar? Bij onze kerstshow vind je allerlei kerstaccessoires, maar ook prachtige kunstkerstbomen en kerstverlichting voor binnen én buiten. Kom langs bij Tuingroen Stadskanaal om de diverse thema's te bekijken en verrijk jouw interieur met de mooiste decoraties voor tijdens de feestdagen. 

kerstshow-stadskanaal

Zes verschillende kersttrends: voor ieder wat wils

Bij onze kerstshow zijn er verschillende kerstthema's of kersttrends te vinden. De uiteenlopende thema's kun je natuurlijk compleet overnemen bij het versieren van jouw huiskamer of tuin, maar het is natuurlijk ook mogelijk om kleine accessoires toe te voegen aan jouw huidige voorraad aan kerstproducten. Bij de kerstshow vind je de volgende kersttrends:

  • Pink forest: het bos gecombineerd met zachte kleuren 
  • Wild glam: opvallende dierenprintjes en warme kleuren
  • Nature thema: veel groene kleuren en hout
  • Mountain lodge: tover je huiskamer om in een berghut
  • Wonderful time: traditioneel kerst in een nieuw jasje gestoken
  • Under the stars: sterren, sterren en nog eens sterren! 

Door de verschillende kerstthema's zijn wij ervan verzekerd dat iedereen zijn of haar ogen uitkijkt bij de kerstshow. Of je nu fan bent van dierenprintjes en roze kerstballen of toch liever de kerstversiering zo natuurlijk mogelijk houdt: bij de kerstshow van Tuingroen Stadskanaal vind je allerlei soorten producten. 

kerstshow-2020

Het kerstavontuur van pluisje bij de kerstshow in Stadskanaal

Bezoek je met de (klein)kinderen onze kerstshow? Zij zullen zich zeker niet gaan vervelen! Kinderen kunnen namelijk in de winkel op muizenjacht in een zoek- en luisterspel. Dit zoek- en luisterspel is voor kinderen van alle leeftijden en op deze manier heeft u alle tijd om de mooiste kerstspullen uit te zoeken. Het enige wat je nodig hebt om het zoek- en luisterspel te kunnen doen is een mobiele telefoon en oordopjes. Bereid je voor op een gezellige middag voor jong én oud!

Luister het verhaal nu

Extra koopavonden in Stadskanaal

Om extreme drukte in het tuincentrum te voorkomen, hebben wij extra koopavonden ingepland. De koopavonden vinden plaats van week 47 t/m week 50 en op woensdag, donderdag en vrijdag kun je dan tot 20.00 uur langskomen! Wij kunnen niet wachten om u te mogen verwelkomen bij onze prachtige kerstshow. Raak geïnspireerd door de versierde kerstbomen of neem gelijk een kerstcadeau mee voor een geliefde uit onze sfeer en cadeau afdeling!

kerstshow-kinderen

Bezoek de kerstshow van Tuingroen Stadskanaal

Bezoek de kerstshow 2020 van Tuingroen Stadskanaal en sta versteld door alle prachtige kerstartikelen. Naast functionele kerstartikelen zoals een kerstboom en kerstverlichting vind je allerlei soorten kerstversiering in diverse thema's. Kom gauw langs om alle artikelen te bekijken. Heb je vragen over ons aanbod kerstartikelen of over het bezoeken van de kerstshow? Neem dan contact met ons op of kom langs bij ons tuincentrum in Stadskanaal. Voor advies over welke producten het best bij jouw interieur passen, kun je natuurlijk ook terecht bij onze medewerkers. Wij hopen je snel terug te zien bij de kerstshow van 2020 bij Tuingroen Stadskanaal. 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerst