Bolsius

Bent u ook fan van de producten van Bolsius? Dan moet u zeker eens een kijkje komen nemen in bij Tuingroen Stadskanaal. Wij hebben namelijk producten van Bolsius in ons assortiment. De producten van Bolsius zijn van zeer goede kwaliteit en kunnen niet missen in een sfeervol interieur.

Geschiedenis van Bolsius

Het Nederlandse merk Bolsius bestaat al heel wat jaren. Sinds 1870 is Bolsius de grootste producent in kaarsen van Europa. Ooit werden de kaarsen gemaakt in een kleine fabriek in Schijndel. Vanaf 1950 kwamen de populaire sierkaarsen op de markt die we nu ook nog steeds kennen. Na al die vele jaren heeft het merk een zeer goede naamsbekendheid opgebouwd. Bolsius wordt tegenwoordig dan ook in meer dan 50 landen verkocht. De consument en de trouwe klant waarderen de zeer goede kwaliteit van het Bolsius assortiment. Wij zijn er dan ook trots op dat wij dit mooi merk verkopen bij Tuingroen Stadskanaal.

Wat vindt u in het assortiment van Bolsius?

De keuze in producten van Bolsius is enorm en wordt nog altijd verder uitgebreid. We kennen natuurlijk de rustieke stompkaarsen van Bolsius, maar ongeveer sinds 2010 heeft Bolsius ook kaarsen met verschillende geuren. Deze worden onder de naam Bolsius Aromatic verkocht. Wat kunt u onder andere van Bolsius vinden in ons tuincentrum in Stadskanaal?

  • Stompkaarsen; in verschillende kleuren en maten
  • Tafelkaarsen; in verschillende kleuren en maten
  • Bolkaarsen; in verschillende kleuren en maten
  • Waxinelichtjes

Elke keer worden er nieuwe kleuren kaarsen aan de collectie van Bolsius toegevoegd. Inmiddels zijn er dan ook al heel wat kleuren te vinden in de collectie. Voor de meest actuele en trendy kleuren bent u in ons tuincentrum van harte welkom!

Bolsius kaarsen kopen bij Tuingroen Stadskanaal

Bolsius kaarsen kopen? Kom naar Tuingroen Stadskanaal

Bij Tuingroen Stadskanaal kunt u dus terecht voor kaarsen van Bolsius. Woont in Groningen? Ook dan is het zeker de moeite om eens een keer langs te komen in ons mooie tuincentrum. Komt u gezellig langs, dan kunt u meteen een kijkje nemen op onze sfeer en cadeau afdeling voor nog meer andere soorten woonaccessoires. Of wat dacht u van onze kamerplanten en potterie afdeling? U bent van harte welkom!

Lees meer over onze woonaccessoires

 

 

Bolsius kaarsen kopen | Tuingroen Stadskanaal