• Bezoek onze sfeervolle,

    Bezoek onze sfeervolle,

    gezellige kerstshow!

Everlands Grandis

De Everlands Grandis fir kerstboom is één van de populairste kunstkerstbomen van Nederland. De korte naalden en sierlijke takjes brengen de kerstsferen bij jou in de woonkamer. De Everlands Grandis fir is zeer natuurgetrouw, waardoor deze de afgelopen jaren ontzettend in populaireit is gestegen. Deze kunstkerstboom koop je natuurlijk bij Tuingroen Stadskanaal! Kom langs bij onze kerstshow en bekijk de diverse mogelijkheden. 

Everlands Grandis fir kerstboom diverse maten

De Everlands Grandis fir kunstkerstboom is bij Tuingroen Stadskanaal in diverse maten te koop. Of je nu op zoek bent naar een kleine kerstboom voor in de hal of een grote kerstboom voor in de huiskamer: Tuingroen Stadskanaal heeft het allemaal. Je kunt bij ons terecht om de Everlands Grandis fir te kopen in de volgende maten:

  • 150 cm
  • 180 cm
  • 200 cm
  • 240 cm

Combineer twee kerstbomen van 150 cm om dubbel zoveel kerstpret in huis te hebben. Je hoeft in ieder geval geen naalden op te ruimen met de Everlands Grandis fir!

kunstkerstboom-stadskanaal

Topklasse kunstkerstboom kopen

De kerstbomen uit de Grandis collectie behoren tot de topklasse onder de kunstkerstbomen. Deze kerstbomen hebben een natuurlijk vorm door de 3D technologie die is gebruikt. Reguliere kunstkerstbomen zijn vaak gemaakt van één kleur, maar bij de Everlands Grandis kunstkerstboom worden meerdere tinten groen gebruikt. Doordat deze kunstkerstboom niet van echt te onderscheiden is, ervaar je alle voordelen van een kunstkerstboom, maar het prachtige uiterlijk van een echte kerstboom. Koop nog een spray of geurkaarsen met de geur van dennenbomen om het kerstgevoel in huis af te maken. 

Everlands Grandis fir kunstkerstboom kopen bij Tuingroen Stadskanaal

De Everlands Grandis fir kunstkerstboom koop je natuurlijk bij Tuingroen Stadskanaal. Loop door de kerstshow om onze verschillende versierde kunstkerstbomen te bekijken en raak geïnspireerd. Heb je vragen over het kopen van een Everlands Grandis fir kerstboom? Kom langs en vraag het één van onze medewerkers. Natuurlijk kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Succes met het versieren van jouw Everlands Grandis fir kunstkerstboom! Voor kerstversiering, kerstverlichting en kerstslingers kun je natuurlijk ook bij ons terecht. Hopelijk tot ziens bij Tuingroen Stadskanaal!