Thema's

De kerstthema's van 2020 beloven al meteen heel veel goeds. Ieder jaar hebben wij verschillende thema's rondom de kerst. Dit zijn thema's waar de laatste trends in terug komen. Op onze kerstshow van 2020 vind je al de benodigdheden voor een prachtige kerst. De thema's helpen bij het creëren van een bepaalde sfeer en het samenstellen van jouw eigen favoriete decoraties. Zo vind je bij ieder thema weer bijpassende elementen die jouw kerstdecoratie compleet maken! 

De kerstthema's van 2020: ontdek de kerst trends

De kerstthema's zijn ieder jaar weer erg verschillend, waardoor er elk jaar voor ieder wat wils te vinden is. Of je stijl nu iets uitbundiger is, of juist wat meer ingetogen. Het makkelijke van deze thema's is dat het gemakkelijk te zien is welke kleuren en bijvoorbeeld soorten stoffen bij elkaar passen. Zo kun je een complete set aan kerstversiering aanschaffen wat helemaal bij elkaar past. De thema's van dit jaar zijn: 

  • Mountain Lodge
  • Nature's Gift
  • Wonderful Time
  • Christmas Eve
  • Wild Glam

Binnen deze trends vind je verschillende soorten kerstdecoratie en kerstverlichting waarmee je een prachtige kerstsfeer kunt creëren! 

Mountain Lodge: de natuurlijke kerst trend

Een witte kerst creëer je zelf! Met de warm winterse kleuren van deze kersttrend in combinatie met een besneeuwde kerstboom waan je je als het ware in een koud skigebied. De kleur groen van de kerstbomen, wordt dit jaar veel gecombineerd warm winterse kleuren Dat brengt de natuurlijke sfeer weer in een geheel nieuw jasje! 

thema-kerst-mountain-lodge

De Nature's Gift kersttrend

Wil je een romantische sfeer in huis creëren? Dat is zeker mogelijk met dit thema vol met pastelkleuren en grijstinten. Versier jouw kerstboom of huis met deze kerstdecoraties en voeg droogbloemen toe voor een compleet plaatje. Nature's Gift draait allemaal om het gevoeld van de bevroren natuur.

kerstthema-2020-nature-gift

Wonderful Time kerstdecoratie 

Bij dit thema draait het om de traditionele kerst. Dit thema speelt natuurlijk ieder jaar weer een grote rol, maar ook dit jaar is het net weer in een nieuw jasje gestoken. Combineer traditionele kerstdecoratie met vernieuwde kleuren en een Scandinavische touch om een gezellig, traditioneel kerstgevoel in huis te krijgen. De nostalgische sfeer blijft behouden door de vintage accessoires en de traditionele kerstkleuren komen terug!

kerstthema-2020-wonderful-time

Christmas Eve en Wild Glam

Bij het thema Christmas Eve kun je denken aan een luxe landgoed, gevuld met kerstdecoratie. Dit thema heeft een klassieke uitstraling en bevat veelal de kleuren parelwit, kerstrood, winter sky en dennengroen. Wild Glam is een thema voor de liefhebber van dierenprintjes. Dit thema brengt warmte in huis door de vele bruintinten die worden aangevuld met kleine accessoires in dierenprintjes. 

wild-glam-kerstthema-2020

Ontdek de kerst trends van 2020 bij Tuingroen Stadskanaal

Woon je in de buurt van Groningen? Vanaf begin november wordt ons tuincentrum omgetoverd tot een grote kerstshow waar je de laatste trends kunt bewonderen. Vanaf begin december zijn ook de kerstbomen verkrijgbaar en ben je klaar voor een prachtige kerst. Bekijk hieronder de route naar ons tuincentrum, dan zien wij je graag tegemoet op onze kerstshow! Weet jij al voor welk thema je kiest dit jaar?

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerst