Thema's

De kerstthema's van 2019 beloven al meteen heel veel goeds. Ieder jaar hebben wij verschillende thema's rondom de Kerst. Dit zijn thema's waar de laatste trends in terug komen. Op onze kerstshow van 2019 vindt u al uw benodigdheden voor een prachtige kerst. De thema's helpen bij het creëren van een bepaalde sfeer en het samenstellen van uw eigen favoriete decoraties. Zo vindt u bij ieder thema weer bijpassende elementen die uw kerstdecoratie compleet maken! 

De kerstthema's van 2019: ontdek de kerst trends

De kerstthema's zijn ieder jaar weer erg verschillend, waardoor er elk jaar voor ieder wat wils te vinden is. Of uw stijl nu iets uitbundiger is, of juist wat meer ingetogen. Het makkelijke van deze thema's is dat het gemakkelijk te zien is welke kleuren en bijvoorbeeld soorten stoffen bij elkaar passen. Zo kunt u een complete set aan kerstversiering aanschaffen wat helemaal bij elkaar past. De thema's van dit jaar zijn: 

  • Embrace Nature
  • Ice Adventure
  • Red Velvet
  • Christmas Rituals
  • December to remember
  • Kinder sprookje

Binnen deze trends vindt u verschillende soorten kerstdecoratie en kerstverlichting waarmee u een prachtige kerstsfeer kunt creëren! 

Embrace nature: de natuurlijke kerst trend

Groen is al een aantal jaar een veel voorkomende trendkleur, samen met de botanische stijl. Deze natuurlijke trend zien we ook terug in de kerstcollecties. De kleur groen van de kerstbomen, wordt dit jaar veel gecombineerd met lichtgoud, mosterdgeel en eucalyptus. Dat brengt de natuurlijke sfeer weer in een geheel nieuw jasje! Ook zie je dit jaar veel kunstmos en prachtige droogbloemen.  

Natuurlijke kleuren kerst trend 2019De ice adventure kerst trend

Een witte kerst kun je zelf creëren! De winterse stijl is dit jaar namelijk een hele grote trend. Wit, blauw, sneeuw en ijs staan hierbij centraal. De kerst trend is dit jaar geïnspireerd op de noordpool, wat je terug ziet aan de iglo's, het noorderlicht, eskimo's en ijsschotsen. 

Red velvet kerst decoratie 

Red velvet kan eigenlijk niet ontbreken dit jaar, de warme rode tinten en materialen zijn heel geschikt voor de kerstdecoratie. Veel rood en veel fluweel maken deze trend zeer geliefd bij vele kerstliefhebbers. De stijl kenmerkt zich door diepe donkere kleuren en een luxueuse uitstraling. De tinten zijn te combineren met goud, paars, strikken, linten en bloemen in allerlei soorten en maten. 

Christmas rituals en December to remember 

Het traditionele kerstgevoel komt ieder jaar weer terug in verschillende thema's en trends. Zo ook dit jaar, in de thema's Christmas rituals en December to remember. U zult zien dat er vele traditionele kerst kleuren terugkomen zoals rood en groen, aangevuld met Scandinavische stijlen zoals wit en hout. De nostalgische sfeer blijft behouden door de vintage accessoires. 

Kerst trends 2019

Ontdek de kerst trends van 2019 bij Tuingroen Stadskanaal

Woont u in de buurt van Groningen? Vanaf begin november wordt ons tuincentrum omgetoverd tot een grote kerstshow waar u de laatste trends kunt bewonderen. Vanaf begin december zijn ook de kerstbomen verkrijgbaar en bent u klaar voor een prachtige kerst! Bekijk hieronder de route naar ons tuincentrum, dan zien wij u graag tegemoet op onze kerstshow! 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerst