Tuinkassen

Voor tuinkassen bent u bij Tuingroen Stadskanaal aan het juiste adres! U vindt bij ons vele diverse artikelen en materialen voor de moestuin, waaronder een eigen kas voor in uw tuin en diverse andere artikelen. Wij hebben in ons tuincentrum diverse soorten hobbykassen van verschillende materialen en in diverse formaten, voor iedere tuinliefhebber en hobbykweker. Zowel grotere als kleinere tuinkassen kunnen voor u een uitstekende combinatie zijn met onze sproeisystemen en handgereedschap, zodat u binnenkort geniet van uw favoriete groenten, fruit en kruiden uit eigen tuin! 

Diverse soorten kweekkassen voor in iedere tuin

Wij hebben in ons assortiment verschillende soorten kweekkassen in diverse soorten en maten. Zo zijn er ook verschillende materialen waarvan de tuinkassen gemaakt kunnen worden, namelijk: tuinbouwglas, veiligheidsglas en polycarbonaat. Naast het verschil in materiaal, zijn ook de afmetingen en vormen wisselend. Afhankelijk van uw wensen is er een geschikte kas te vinden, onder andere:

  • Bloemenkas
  • Plantenkas
  • Kweekkas
  • Tuinkas
  • Kruidenkas
  • Tunnelkas
  • Kleine kas
  • Kweekbak
  • Broeikas

In ons tuincentrum staat een mooie opgebouwde showkas, waar u de verschillende mogelijke opties kunt bekijken. Uiteraard kunt u met ons ook uw wensen doornemen, zodat wij met u mee kunnen denken om een geschikte tuinkas te vinden. Bezoek ons tuincentrum voor de verschillende mogelijkheden, vindt u in iedere vorm en maat wel een geschikte tuinkas! 

Tuinkassen kopen bij Tuingroen Stadskanaal

Kleine kas voor in de tuin

Heeft u geen grote ruimte over in de tuin, maar bent u wel gek op moestuinieren? Er zijn vele verschillende mogelijkheden voor kweekbakken en kleine kassen voor in iedere tuin. Zo kunt u ook met een kleine tuin veel plezier beleven aan een kas waarin u een aantal plantjes kweekt. Het is helemaal niet nodig om daar een grote ruimte voor te hebben! In een kas is het gemakkelijker om de juiste omstandigheden te creëren waarmee uw plantjes gezond en wel zullen groeien. 

Vind al uw moestuin benodigdheden bij Tuingroen Stadskanaal

U bent bij ons in het tuincentrum aan het juiste adres voor al uw moestuin benodigdheden. Niet alleen voor kweekkassen, maar ook voor zaden, kweekkassen, tuingereedschap, meststoffen en bewatering kunt u bij ons terecht. Zo weet u zeker dat het uw moestuin aan niets ontbreekt en kunt u aan de slag met het kweken van uw favoriete groenten, fruit en kruiden. Heeft u vragen over uw moestuin, of over het starten met de tuinkas? Vraag onze medewerkers dan gerust om hulp, wij helpen u graag met vakkundige adviezen. 

Tuinkassen van Tuingroen Stadskanaal

Tot ziens bij Tuingroen Stadskanaal voor kweekkassen en moestuin benodigdheden

U bent van harte welkom in ons tuincentrum voor het volledige aanbod aan kweekkassen en moestuin benodigdheden waarmee u uw tuin optimaal kunt onderhouden en uw eigen groenten, fruit en kruiden kunt kweken. Uiteraard kunnen wij u voorzien van meer informatie en adviezen indien nodig. Van maandag tot en met zaterdag is ons tuincentrum geopend en staan wij met veel plezier voor u klaar. Bekijk hieronder de snelste route naar ons tuincentrum, of neem contact met ons op door te bellen naar 0599 619 617, of door een mail te sturen naar info@tuingroenstadskanaal.nl. Graag tot ziens in ons tuincentrum! 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment