Specials & Noviteiten

Ben je al jaren op zoek naar die ene speciale plant, maar is het nog niet gelukt om deze te vinden? Wellicht heeft Tuingroen Stadskanaal het antwoord. Wij zijn gek op planten en zijn hierdoor altijd op zoek naar de meest bijzondere kamerplanten. Op de kamerplantenafdeling zijn er verschillende soorten exclusieve kamerplanten te vinden die prachtig zullen staan bij jou thuis! Kom langs om het aanbod specials & noviteiten te bekijken. Hier vind je onder andere:

  • Exclusieve kamerplanten
  • Nieuwe kamerplanten
  • Trendy kamerplanten
  • En nog veel meer!

Exclusieve kamerplanten

Exclusieve kamerplanten zijn planten die je niet in iedere huiskamer terugziet. Ben je op zoek naar een kamerplant die uniek is? Breng dan een bezoek aan de kamerplantenafdeling van Tuingroen Stadskanaal. Als je goed rondkijkt op deze afdeling kun je namelijk diverse exclusieve kamerplanten tegenkomen. Door onze kring van uitmuntende kwekers is het aanbod van exclusieve kamerplanten zeer uitgebreid. 

Kamerplanten kopen: het nieuwste van het nieuwste

De producten in ons tuincentrum gaan ieder seizoen weer met de trends mee; zo ook de kamerplanten! Er worden regelmatig nieuwe kamerplanten op de markt gebracht en deze vind je natuurlijk bij Tuingroen Stadskanaal. Zodra er een nieuwe soort kamerplant uitkomt, doen wij onze uiterste best om deze als eerste voor jou te bemachtigen. Zo vind je keer op keer nieuwe kamerplanten in ons assortiment. Een kamerplant is natuurlijk niet compleet zonder bijpassende bloempot. Ook voor de nieuwste kamerplanten en exclusieve kamerplanten vind je bij ons in het tuincentrum een bijpassende bloempot. Wil je snel meer sfeer in huis of op kantoor creëren? Koop dan een grote kamerplant met grote bloempot!

Trendy kamerplanten kopen bij Tuingroen Stadskanaal

Ben je al jaren op zoek naar een specifieke kamerplant en vind je deze niet in ons assortiment? Niet getreurd! Vraag hulp aan één van onze medewerkers en wellicht kunnen zij je op de juiste weg helpen. Vaak kunnen wij deze plant namelijk bij onze kwekers bestellen. Niet geschoten is altijd mis! Als je van bijzondere planten houdt, is het dus zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan Tuingroen Stadskanaal. Trendy kamerplanten, exclusieve kamerplanten en meer vind je bij Tuingroen Stadskanaal

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kamerplanten