Air So Pure

Air So Pure omvat een groep kamerplanten waarvan de gezonde effecten wetenschappelijk bewezen zijn. De planten worden ook wel 'natuurlijke luchtverfrissers’ genoemd en zijn door ons speciaal geselecteerd op hun sterke luchtzuiverende werking. Bij Tuingroen Stadskanaal staat een met zorg geselecteerde groep planten met een luchtzuiverende werking voor je klaar. Weet jij al welke plant je wilt?

Wat zijn luchtzuiverende planten?

Uit onderzoek is gebleken dat luchtzuiverende planten de schadelijke gassen in de lucht neutraliseren door dit op te nemen en zelf weer af te breken. Daarnaast wordt de luchtvochtigheid verbeterd door hun eigen verdampproces. Deze planten zijn zelfs zo bijzonder dat ze de lucht een stuk gezonder maken door CO2 om te zetten in zuurstof. Wat een speciale planten zijn dit toch! Onderstaande planten staan bekend om hun luchtzuiverende werking:

Bij Tuingroen Stadskanaal vind je een ruim aanbod aan luchtzuiverende planten. Wil je meer weten over deze planten? Vraag het aan één van onze medewerkers!

Air So Pure - Luchtzuiverende planten kopen bij Tuingroen Stadskanaal, nabij Groningen

Luchtzuiverend: het groene medicijn

Elke plant produceert in een bepaalde mate zuurstof, maar niet veel planten hebben deze speciale luchtzuiverende eigenschappen. De Air So Pure planten worden daarom ook wel ‘het groene medicijn’ genoemd. De planten maken de lucht zuiver en zorgen voor een gezondere en prettigere manier van werken. De planten zorgen eigenlijk voor meer welzijn en productiviteit en minder ziekteverzuim. Dit zijn dus perfecte planten voor op kantoor! Wat natuurlijk ook een pluspunt is, is dat deze planten makkelijk in het onderhoud zijn. NASA heeft jaren geleden onderzoek gedaan naar de productie van zuurstof door planten ten behoeve van de astronauten tijdens de reizen door de ruimte. Bij deze testen bleek dat er veel schadelijke stoffen in de lucht zitten en ook om ons een als we gewoon binnen zijn. Dit zijn stoffen die afkomstig zijn van de bouwmaterialen en kunststoffen in gebouwen, maar ook van elektrische apparatuur, transpiratie en ademhaling van de mensen om ons heen. Door deze gassen en fijnstof, maar ook door de lage luchtvochtigheid, krijgen mensen klachten, zoals branderige ogen, hoofdpijn en geïrriteerde slijmvliezen in keel en neus. Wat natuurlijk belangrijk is, is de bestrijding van deze klachten door een goede ventilatie en zuivering van de lucht door planten. Je wil toch ook in zo'n gezonde omgeving wonen en werken? Kies dan voor de Air So Pure planten, oftewel luchtzuiverende planten! Het zijn bijzonder mooie kamerplanten met ook nog eens een super handige functie. Sla ze dus in, die luchtzuiverende kamerplanten!

Air So Pure - Luchtzuiverende planten kopen bij Tuingroen Stadskanaal, nabij Groningen

Air So Pure planten kopen nabij Groningen

Ben je benieuwd geworden naar deze speciale planten en wil je ze eens in het echt zien? Kom dan gerust eens langs bij Tuingroen Stadskanaal. De planten kun je bij ons vinden op de kamerplanten afdeling. Heb je vragen over de planten? De plantenexperts van ons tuincentrum nabij Groningen staan voor je klaar. Naast een ruim assortiment kamerplanten, vind je bij ons ook tuinplanten en woonaccessoires. Plan hieronder alvast jouw route naar ons tuincentrum, bekijk onze openingstijden en dan zien we je  hopelijk snel!

Lees meer over onze kamerplanten

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kamerplanten